Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Namenski HITRI krediti | Informativna ponudba in izračun kredita | PNC.si/vprasalnik/‎

Namenski HITRI krediti | Informativna ponudba in izračun kredita | PNC.si/vprasalnik/‎

27.04.2020

Hitri podjetniški krediti za mala podjetja in samostojne podjetnike, od 1.000,00 do 20.000,00 EUR, že v enem dnevu do odobritve posojila in pridobitve finančnih virov oz. denarja na TRR račun podjetja.

Namenski hitri krediti za podjetja so hitra posojila za tista mala podjetja in samostojne podjetnike, ki ne dobijo kredita ali posojila v nekem trenutku na banki, denar pa potrebujejo za svoje tekoče poslovanje v smislu obratnega kapitala, predvsem pri povečanem obsegu dela, povpraševanja, dodatnih naročil itd. Vse branže in vsa podjetja niso primerna za te hitre namenske kredite oz. obratno povedano, hitri namenski krediti in hitra posojila niso primerna za vsa podjetja in vseh branž, ampak predvsem tista podjetja, ki imajo večjo maržo pri svojih cenah, produktih, storitvah, ki potrebujejo denar kot obratni kapital za nakup ali nabavo raznih surovin, materiala, plačilo avansa, ali kaj drugega, kar se navezuje na tekoče povečanje poslovnega procesa in jim bo ob zaključku posla, naročila, dela itd., prineslo plačilo tega dela z njihovim zaslužkom.

Ker banke nimajo vedno posluha za podjetniške kredite, še posebej ne, ko gre za namenske hitre manjše podjetniške kredite, so podjetja prepuščena sama sebi in ne morejo vedno optimalno poslovati z obstoječim poslovanjem, ker imajo preprosto premalo obratnega kapitala, zato potrebujejo dodatni kapital, ki je v obliki nekega kredita, to niso načeloma veliki zneski, ampak zneski od 1.000,00 pa tam nekje do 20.000,00 EUR, tolikšni zneski, da jim omogoča neovirano plačevanje tekočih obveznosti, plačilo nabave materiala, plačilo podizvajalcev itd.

Eden izmed tovrstnih načinov preverbe kreditne ustreznosti vašega podjetja je lahko tudi spodnji spletni kratki kreditni vprašalnik, s pomočjo katerega boste le v nekaj trenutkih ugotovili, ali je vaše podjetje upravičeno do hitrega kredita, v kakšnem obsegu in kaj potrebujete za pridobitev tega kredita.

KREDITNI VPRAŠALNIK za presojo kreditne ustreznosti podjetja

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.