Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Katere slovenske banke sploh odobravajo kredite za podjetja v času Korona virusa?

Katere slovenske banke sploh odobravajo kredite za podjetja v času Korona virusa?

28.04.2020

Na slovenskem trgu imamo kar precej bank, še več njihovih ponudb za financiranje oz. kredite, tako da je hitrih kreditov in drugih podobnih kreditov na trgu malo morje, prav tako najrazličnejših ponudb bančnih posojil. Kaj pa to vse koristi podjetjem, če takrat, ko potrebujejo kredit, jim ga banke ne odobrijo češ, da banke ne dajejo kreditov v tem času, da banke ne dajejo tistim podjetjem kredita, ki so v taki branži, ki je s strani Vlade onemogočeno poslovanje oz. spadajo med t.i. rizične skupine podjetji, kljub temu, da imajo dobro poslovanje, redne prilive, na osnovi tega virusa lahko dobijo tak izostanek iz poslovanje, da ne bi mogli odplačevati bančnega kredita in to za banko pomeni t.i. rizično podjetje oz. kreditno nesposobno podjetje pri pridobivanju bančnega kredita.

Paradoks je, da podjetja takrat, ko na trgu pride do izpada nekaj vmesnih podjetji, potrebujejo največ finančnih virov oz. kreditov za tekoče poslovanje, ker lahko izpad na eni strani nekaterih podjetji, pomeni na drugi strani povečanje v povpraševanju za tista podjetja, ki so likvidna, ki lahko nabavijo kredit in ki so toliko drzna, da bodo prešla to obdobje kot zmagovalci, kar pomeni, da se dobo zadolžili s krediti na tak način, da bo dober, zdrav, s pravo mero obratnega kapitala in da jim bo to koristilo pri njihovem tekočem poslovanju.

Ponudba slovenskih bank je zelo pestra, ampak kaj storiti, če banka reče ne. Veliko podjetji je zavrnjenih na banki pri pridobitvi bančnega kredita, zato lahko preko spleta najdejo tudi ponudbo sekundarnih podjetniških finančnih virov, ki so take narave, da podjetjem pomagajo v tekočem poslovanju v obliki obratnega kapitala.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.

Ostale novice