Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304

Krediti od 1.000 do 20.000 EUR

Ročnost 12 mesecev

Brez odvečne administracije

Odobritev že v 24-ih urah

Predstavitev podjetja PNC in vizija

Podjetniški naložbeni center je nastal iz potreb mikro in malih slovenskih podjetij, ki so že nekaj let na trgu, dobro poslujejo ter potrebujejo finančne vire oziroma posojila za tekoče poslovanje v obliki sekundarnih finančnih virov in ne dobijo kredita na banki.

Podjetje ponuja izključno podjetjem in samostojnim podjetnikom finančne vire (gre načeloma za hitre kratkoročne podjetniške kredite in posojila) za njihovo nadaljnjo rast ter razvoj oziroma tekoče poslovanje predvsem v primerih, ko npr. podjetja pridobijo dodatno delo, dodatno povpraševanje, dodatna naročila, pri daljših rokih plačil, pri povečanem obsegu dela, pri sprotnem poplačilu obveznosti itd. in potrebujejo hiter dodatni kapital oz. hitro kratkoročno posojilo (kredit).

Uradne ure in vsa vprašanja samo preko telefona ali elektronske pošte

Za vas smo na voljo IZKLJUČNO preko telefona ali elektronske pošte vsak delovnik med 9.00 in 17.00 uro.

Naključnih strank in obiskov ne sprejemamo, zato je vsakič obvezna predhodna telefonska najava ter pridobitev osebnega termina s strokovnim sodelavcem.

Vsa podjetja, ki niso izpolnila našega kreditnega vprašalnika, bodo najprej preko SMS sporočila ali elektronskega sporočila napotena, da izpolnijo kreditni vprašalnik.

Pogoji za pridobitev finančnih virov Potrebna dokumentacija


Kontaktni podatki – naključnih strank ali drugih nenapovedanih obiskov ne sprejemamo

S strani potencialnih strank sprejemamo samo telefonske klice ali elektronska sporočila. Osebnih obiskov od naključnih strank ne sprejemamo. Podjetja vso potrebno dokumentacijo pošljejo izključno preko elektronske pošte. Prav tako ne sprejemamo drugih nenapovedanih obiskov. Prav tako zavračamo vsako pošiljanje reklamnih sporočil na naš elektronski naslov, kot tudi vsakršna druga elektronska sporočila, ki se ne navezujejo na poslovni odnos oz. vaše povpraševanje za pridobitev sekundarnih podjetniških finančnih virov ali hitrega kredita.

info@pnc.si 070 304 304

Kontaktna oseba:
E-naslov:
Telefon:
Zanimam se za:
Sporočilo: