Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Krediti in posojila za podjetja. PNC Naložbe d.o.o., k.d. Potrebujete obratni kapital, ne dobite kredita na banki, bi radi kupili nov stroj. Posojila za podjetja

Krediti in posojila za podjetja. PNC Naložbe d.o.o., k.d. Potrebujete obratni kapital, ne dobite kredita na banki, bi radi kupili nov stroj. Posojila za podjetja

05.01.2016

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.
Za več informacij me lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

Ugodni krediti za podjetja in dopolnilne dejavnosti na kmetijah za občine Žiri, Škofja Loka, Gorenja vas – Poljane in Železniki

datum: 03.09.2015, Škofja Loka

kategorija: Novice

V okviru Kreditne sheme, v katero svoja finančna sredstva združujejo občine Gorenja vas-Poljane, Škofja Loka, Železniki in Žiri ter Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka, je objavljen razpis, v okviru katerega je podjetjem in tistim, ki opravljajo dopolnilno dejavnost na kmetijah, omogočeno ugodno kreditiranje njihove dejavnosti.

Dolgoročni krediti se v okviru razpisa dodeljujejo za obdobje do 10–ih let, po obrestni meri 6 mesečni EURIBOR + 2,9 % p.a.

Pridobite jih lahko za:

  • nakup stavbnega zemljišča in njegovo komunalno opremo,
  • nakup, graditev in adaptacijo poslovnih prostorov ter
  • nakup opreme in kmetijske mehanizacije.

Posamezen prosilec lahko v koledarskem letu pridobi največ 50.000,00 EUR, pri tem pa je pomembno, da najmanj 30 % celotne investicije podjetje ali dopolnilna dejavnost na kmetiji pridobi iz lastnih virov.

Prav tako so v okviru Kreditne sheme na voljo sredstva za kratkoročne kredite, za financiranje tekočega poslovanja, po obrestni meri 2,5% p.a. fiksno, nominalno ali pa  2,4% p.a. fiksno, nominalno.

Osebni krediti

Sedaj izjemno nizke obrestne mere do porabe sredstev. Ne prezrite naše ponudba! Ljudje imamo različne želje, cilje in načrte. Ker razumemo, da vsako življenje piše svojo zgodbo, vam ponujamo kredite, prilagojene vašim potrebam in željam.
Ko zdravje ne more počakati na jutri
Ko dogodivščine ne morejo počakati na jutri!
Ko prenova doma ne more počakati na jutri – novost
Sanjska poroka in nepozabno poročno potovanje bližje kot se zdi
Ko vaši načrti ne morejo počakati na jutri! Kreditu Klasik smo podaljšali ročnost iz 8 na 12 let. Prav tako pa smo znižali minimalno mesečno obveznost.
Ko potrebujete denar takoj, za opremo doma, za sodobne naprave, za poroko… Hitro in enostavno do ugodnega gotovinskega kredita, tudi preko spletne banke Bank@Net.
Mini kredit za potovanja, oddih in zabavo, izobraževanje, zdravje … in še marsikaj.
Si želite novega jeklenega konjička? Avtomobil kredit je rešitev za vse, ki se odločate za nakup novega ali rabljenega motornega vozila.
Idealna priložnost za lažje osamosvajanje in finančno varnost v času študija.
Kredit za plačilo šolnine, ki ga odplačaš kasneje. Bodi med študijem brez skrbi.
Stanovanjski krediti

Stanovanjski krediti

Preverite izjemno ponudbo, ki velja doi porabe sredstev. Odločite se lahko za fiksno obrestno mero celo do 25 let ali spremenljivo obrestno mero do 31 let. Če želite prenoviti svoj dom ali ustvariti novega, boste v naši celoviti ponudbi stanovanjskih kreditov našli ugoden in zanesljiv način za njeno uresničitev.

Ugodni krediti za tehnološko inovativna podjetja

Slovenski podjetniški sklad je objavil javni razpis P1 TIP 2013 – Garancije sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere namenjene tehnološko inovativnim podjetjem.

Deli:

P1 TIP 2013 – JAVNI RAZPIS GARANCIJE SKLADA ZA BANČNE KREDITE S SUBVENCIJO OBRESTNE MERE NAMENJENE TEHNOLOŠKO INOVATIVNIM PODJETJEM

Komu je razpis namenjen: mikro, mala in srednje velika podjetja (ki imajo vsaj 1 zaposlenega) in ustrezajo razpisnim pogojem.Še posebej je razpis namenjen podjetjem, ki intenzivno sodelujejo z institucijami znanja in so že sodelovala na domačih ali mednarodnih razpisih s področja razvojno raziskovalnih projektov.

Kaj omogoča razpis: garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere.

Namen javnega razpisa je spodbujanje podjetij za izvedbo projektov, ki omogočajo konkurenčno uveljavljanje na trgu, izboljšanje tržnega položaja, širitev dejavnosti ter krepitev razvojno tehnoloških rešitev v podjetju.

Garancija in subvencija obrestne mere se odobri za dolgoročni namenski kredit. Kredit se lahko porabi za: INVESTICIJSKA VLAGANJA, kamor sodijo: materialne investicije, ki pomenijo stroške nakupa nove tehnološke opreme, nakupa zemljišč, stroške komunalnega in infrastrukturnega opremljanja zemljišč, stroški gradnje in/ali nakupa objekta, nakup stare opreme (velja samo pri kreditno garancijski liniji z oznako A.3), nematerialne investicije, ki pomenijo prenos tehnologije v obliki nakupa patentiranih pravic, licenc, znanja in nepatentiranega tehničnega znanja, OBRATNA SREDSTVA (nakup materiala, blaga, oziroma denar za financiranje storitev, promocije, plač, davčnih obveznosti, stroškov testiranja,…). Med upravičene stroške ne spada nakup cestno prevoznih sredstev.

A.1. Razvojne garancije za obstoječa mikro, mala in srednje velika podjetja

Upravičeni stroški projekta: stroški materialnih investicij, stroški nematerialnih investicij ter obratna sredstva, ki so lahko le v kombinaciji z materialnimi in/ali nematerialnimi investicijami in lahko znašajo največ 30% od skupne vrednosti materialno/nematerialnih investicij oz. maksimalno 200.000 EUR

Maksimalna višina kredita: 1.500.000 EUR

Obrestna mera za kredit pri banki: EURIBOR 6 mesečni + 1,95%

Višina garancije: garancija v višini 80% glavnice kredita brez obresti

Odplačilna doba kredita: je od 1,5 do 7 let; možen je moratorij do največ dveh let, če ga odobri tudi banka, moratorij se šteje v odplačilno dobo kredita

 

A.2. Mikrogarancije za razvojno tehnološka podjetja

Upravičeni stroški projekta: obratna sredstva

Maksimalna višina kredita: 200.000 EUR

Obrestna mera za kredit pri banki: EURIBOR 6 mesečni + 1,95%

Višina garancije: je 80% glavnice kredita brez obresti

Odplačilna doba kredita: je od 1,5 do 3 let; možen je moratorij do največ 6 mesecev, če ga odobri tudi banka, moratorij se šteje v odplačilno dobo kredita

 

A.3. Razvojne garancije za obstoječa mikro, mala in srednje velika podjetja za nadaljnje poslovanje zdravih jeder podjetja

Upravičeni stroški projekta: stroški materialnih investicij, tudi nakup stare opreme, stroški nematerialnih investicij ter obratna sredstva, ki so lahko le v kombinaciji z vsemi investicijskimi stroški in lahko znašajo največ 30% od skupne vrednosti investicijskih stroškov oz. maksimalno 200.000 EUR

Maksimalna višina kredita: 1.500.000 EUR

Obrestna mera za kredit pri banki: EURIBOR 6 mesečni + 1,95%

Višina garancije: garancija v višini 80% glavnice kredita brez obresti

Odplačilna doba kredita: je od 1,5 do 10 let; možen je moratorij do največ dveh let, če ga odobri tudi banka, moratorij se šteje v odplačilno dobo kredita

 

Dodatne informacije: tukaj; tel. št.: (02) 234 12 74 – Bojana Mikeln, (02) 234 12 42 – Jasna Kepnik-Hiter, (02) 234 12 88 – Boris Ritlop, in (02) 234 12 64 – mag. Boštjan Vidovič ali na e-poštibostjan.vidovic@podjetniskisklad.si. Vse dodatne informacije, pogoji, merila za izbor ipd. so objavljeni v besedilu javnega razpisa in razpisne dokumentacije.

Kredit se črpa namensko!

Rok za prijavo: 5. 11. 2013 in 5. 12. 2013 oziroma do porabe sredstev.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.