Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI POSOJILA, KREDITE IN FINANČNE VIRE ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE

KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI POSOJILA, KREDITE IN FINANČNE VIRE ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE

20.02.2016

Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetijFinančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na bankiMožnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI POSOJILA, KREDITE IN FINANČNE VIRE ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKEKREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI POSOJILA, KREDITE IN FINANČNE VIRE ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE

KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI POSOJILA, KREDITE IN FINANČNE VIRE ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE

 

Krediti, naročila, plačila

Avtor: Primož Kaučič | Objava: 07.09.2009

 

Lahko sicer upate, da bo država odpravila plačilno nedisciplino, a do takrat raje intenzivno iščite kupce, ki vam bodo zanesljivo plačali.

 

V tej številki objavljamo intervju z enim najbolj nenavadnih evropskih podjetniških predavateljev − Geoffom Burchem. Med drugim trdi, da kreditni krč ni taka težava za podjetnike, kot se govori. Trditev utemelji s tem, da so pravi podjetniki po naravi iznajdljivi, prilagodljivi in da tudi brez sodelovanja bank najdejo prave rešitve. V bistvu jih bo aroganca bank motivirala, da bodo spet začeli razmišljati inovativno, kar so v času hitre rasti nekoliko zanemarili.
Skoraj bi mu lahko očitali preveč idealiziranja, če ne bi v teh dneh OZS objavila rezultate ankete o poslovanju v prvi polovici tega leta, ki jo je opravila med svojimi člani. Ne samo, da podjetniki težavam pri financiranju niso dali velikega pomena, za večino je to skoraj zanemarljivega pomena. Da imajo v času recesije največ težav zaradi težavnejšega financiranja, je izjavilo komaj tri odstotke anketiranih podjetnikov. In še pri tej številki povprečje dvigujejo podjetniki iz kmetijske dejavnosti.
Anketa kaže, da je v dosedanjem poteku recesije podjetnike in podjetja najbolj prizadel izpad naročil. Kar 41 odstotkov jih je izpad naročil postavilo na prvo mesto trenutnih težav; vsakemu tretjemu so se naročila zmanjšala za več kot 30 odstotkov. Na drugem mestu največjih težav je plačilna nedisciplina, sicer kronična težava slovenskega gospodarstva že vse od začetka devetdesetih let.
Vlada je za odpravljanje likvidnostnih težav v zadnjem letu sicer sprejela nekaj ukrepov. Med njimi podjetniki v omenjeni anketi za najkoristnejša štejejo skrajšanje roka za vračilo DDV in nižjo akontacijo davka od prihodka pravnih oseb. Ti ukrepi lahko omilijo likvidnostno stisko, ne bodo pa odpravili obeh največjih težav. Torej, ne bodo prinesli novih naročil in ne bodo odpravili plačilne nediscipline. Podjetniki zato kot najbolj potreben ukrep, ki bi ga morala sprejeti vlada, navajajo strožjo zakonodajo glede plačilne discipline. A nihče še ni našel formule, s katero bi lahko prisilili k rednemu plačevanju tistega, ki zaradi neplačnikov tudi sam ne more plačati. V anketi jih je četrtina priznala, da tudi sami zamujajo s plačili. Verjetno je takih še več.
Ker ne verjamem v skorajšnji konec recesije, čeprav smo ga po mnenju nekaterih že pričakali, bo treba (predvsem pri sebi) iskati drugačne rešitve. V tej številki Podjetnika jih boste našli kar nekaj. Preberite, na primer, kaj pravi uspešen postojnski podjetnik Edvard Progar, ki svoje izdelke prodaja v 40 državah. Namesto da bi tarnal, ker mu največji evropski kupci drastično zmanjšujejo naročila, je odločen: usmeriti se je treba na nove trge, v Azijo in Afriko. In to dejansko tudi počne. S pomočjo države ali brez nje.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.