Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Posoja denarja in hitri krediti na enem mestu > Ponudbe > denar, finančni viri za pravne osebe, krediti, posojila, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja) > Posojila, krediti, denar, finančni viri za pravne osebe, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja)Posoja denarja in hitri krediti na enem mestu > Ponudbe > denar, finančni viri za pravne osebe, krediti, posojila, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja) > Posojila, krediti, denar, finančni viri za pravne osebe, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja)

Posoja denarja in hitri krediti na enem mestu > Ponudbe > denar, finančni viri za pravne osebe, krediti, posojila, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja) > Posojila, krediti, denar, finančni viri za pravne osebe, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja)Posoja denarja in hitri krediti na enem mestu > Ponudbe > denar, finančni viri za pravne osebe, krediti, posojila, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja) > Posojila, krediti, denar, finančni viri za pravne osebe, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja)

28.11.2015

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

1. Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
2. Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
3. Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
4. Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
5. Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. financira rast in razvoj predvsem mikro in malih slovenskih podjetij, ki ne dobijo na banki kredita oz. posojila, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oziroma postavkami. Financira se izključno podjetja, ki na trgu že poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje na trgu predstavlja sekundarni dolžniški finančni vir oz. način financiranja. Iz tega razloga podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami. To pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

Ne glede na spodaj zapisano bi predlagal, da se slišimo in pogovorimo ter najdemo morebitno optimalno rešitev za vaše podjetje.

Podjetniški naložbeni center (PNC Naložbe) nudi sekundarne finančne vire za mikro in mala podjetja oziroma posojila/kredite za podjetja, v skladu z naložbeno strategijo predvsem za:
– financiranje obratnega kapitala,
– nabavo materiala,
– izboljšanje likvidnosti podjetja,
– financiranje investicij v osnovna sredstva,
– financiranje nakupa drugih premičnin ali nepremičnin,
– poplačilo dolgov ali blokad,
– poplačilo DDV-ja,
– itd.
Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta.
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja (nepremičnina ali premičnina – stroji ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd..
Za več informacij nas kontaktirajte na spodaj zapisane kontaktne podatke.
——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

 

Posoja denarja in hitri krediti na enem mestu > Ponudbe > denar, finančni viri za pravne osebe, krediti, posojila, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja) > Posojila, krediti, denar, finančni viri za pravne osebe, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja)

Posoja denarja in hitri krediti na enem mestu > Ponudbe > denar, finančni viri za pravne osebe, krediti, posojila, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja) > Posojila, krediti, denar, finančni viri za pravne osebe, samostojne podjetnike in podjetja (posoja denarja)

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.