Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | POSOJILA IN KREDITI ZA PODJETJA OD 1,000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. FINANCIRA RAST IN RAZVOJ PODJETIJ TER SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV

POSOJILA IN KREDITI ZA PODJETJA OD 1,000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. FINANCIRA RAST IN RAZVOJ PODJETIJ TER SAMOSTOJNIH PODJETNIKOV

26.01.2016

Ali iščete vire financiranja za investicije? Ali želite ugodne kredite? Ali potrebujete garancije in zavarovanja za svoje kredite? Ali imate mogoče ekološke investicije in iščete dodatna finančna sredstva?

»Viri financiranja za mala in srednje velika podjetja«,

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PNC NALOŽBE d.o.o., k.d. nudi posojila za podjetja in samostojne podjetnike, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita

KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PNC NALOŽBE d.o.o., k.d. nudi posojila za podjetja in samostojne podjetnike, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita

Viri financiranja

Za investiranje v razvoj podjetja mora imeti podjetje jasno zastavljeno vizijo, konkretno opredeljene kratkoročne in dolgoročne cilje ter izdelano oceno tveganja, z več opcijskimi rešitvami v različno tveganih poslovnih situacijah.

Možni viri pomoči za podjetja so različni glede na življenjski cikel podjetja. Za grafični prikaz kliknite tukaj

Vire financiranja lahko razdelimo v dve osnovni skupini:

Pri lastniškem financiranju vlagatelj dobi za zameno lastniški delež in deli usodo uspeha ali neuspeha naložbe. To pomeni, da dobijo vlagatelji sredstva povrnjena le v primeru rasti ali dobičkonosnosti podjetja. V primeru propada podjetja pa to pomeni izgubo za vlagatelje. Lastniški kapital torej za razliko od dolžniškega nosi tveganje uspeha ali neuspeha podjetniškega projekta.

Znani viri financiranja podjetij v Sloveniji so:

  1. bančni viri (kratkoročna in dolgoročna posojila),
  2. javni viri (javni razpisi, subvencije, druge državne pomoči),
  3. rizični kapital (skladi in družbe tveganega kapitala, poslovni angeli),
  4. faktoring (z zavarovanjem ali brez zavarovanja terjatev),
  5. leasing (finančni ali operativni leasing),
  6. drugi viri (evropska sredstva).

Preberite tudi:

Financiranje visokotehnoloških podjetij s potencialom hitre rasti

Avtor Matej Merljak — 11.10.2007

Komentiraj!

Od ideje do izhoda!
Delo doma
je dolgočasno in
neučinkovito.
mladipodjetnik.si
MP računovodstvo
Za mlade podjetnike.
Od 79 evrov + DDV.
www.mladipodjetnik.si
MP coworking
Preizkusi nov
način dela.
mladipodjetnik.si
Že imate svojo
spletno domeno?
Registrirajte jo!
www.zabec.net

Management Group vas vabi na navdušujoče predavanje o podjetništvu, virih financiranja ter na predstavitev kluba Poslovni angeli Slovenije in sklada Poteza Innovation  and Growth Fund, ki bo potekalo v sredo, 17. oktobra ob 18:30 v Lila dvorani na Ekonomski fakulteti.


O dogodku

Vsak podjetnik mora za uspešno poslovanje poleg dobre ideje in ciljno usmerjenega tima zagotoviti tudi finančna sredstva za rast in razvoj podjetja. Pri tem so podjetniku na voljo tako dolžniški kot tudi lastniški viri financiranja. Vendar pa so za podjetja v začetnih fazah rasti z velikim potencialom veliko bolj primerni lastniški viri, kot dolžniški, poleg tega je slednje tudi v začetnih fazah skoraj nemogoče pridobiti. Viri lastniškega financiranja so 4F, poslovni angeli in skladi tveganega kapitala.

Pred kratkim je bil ustanovljen prvi formalni klub poslovnih angelov v Sloveniji, ki združuje uspešne slovenske poslovneže, ki so pripravljeni investirati v podjetja v semenskih in »start-up« fazah rasti v višini od 50.000€ do 300.000€. Klub tesno sodeluje tudi s skladom tveganega kapitala Poteza Innovation and Growth Fund, ki financira podjetja v nekoliko kasnejših fazah in sicer za namene hitre rasti podjetja, naložbe v podjetja pa znašajo v višini od 500.000 € do 3 mio €.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.