Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | POSOJILA IN POSOJA DENARJA TER KREDITI ZA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE, KI NE DOBIJO DENARJA BA NAKI. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE NUDI POSOJILA OD 1.000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM

POSOJILA IN POSOJA DENARJA TER KREDITI ZA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE, KI NE DOBIJO DENARJA BA NAKI. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE NUDI POSOJILA OD 1.000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM

23.03.2016

POSOJILA, KREDITI, POSOJA DENARJA, FINANČNI VIRI, FINANCIRANJE PODJETIJ, POSOJILA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, POSOJA DENARJA ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI PREDITA ALI POSOJILA

So vas zavrnili na banki? Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? 

Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? 

Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center, PNC Naložbe d.o.o., k.d., Sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti in denar za podjetja, ki ne dobijo posojila na banki, potrebujejo pa denar za svoje poslovanje

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetij. Finančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na banki.Možnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni podjetniški finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

POSOJILA IN POSOJA DENARJA TER KREDITI ZA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE, KI NE DOBIJO DENARJA BA NAKI. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE NUDI POSOJILA OD 1.000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM

POSOJILA IN POSOJA DENARJA TER KREDITI ZA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE, KI NE DOBIJO DENARJA BA NAKI. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE NUDI POSOJILA OD 1.000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM

Financiranje

 • Kratkoročni krediti

  Potrebujete finančna sredstva za nemoten potek tekočega poslovanja? Kratkoročni krediti so namenjeni financiranju obratnih sredstev ter načrtovanju in uravnavanju denarnega toka. V SKB tudi pri ponudbi kratkoročnih kreditov vsako stranko obravnavamo individualno. Porabo sredstev in odplačilni načrt prilagodimo vašim dejanskim potrebam in plačilnim zmožnostim.

  Več

 • Dolgoročni krediti

  Potrebujete finančna sredstva za razvoj in širitev poslovanja? Vidite novo poslovno priložnost? Dolgoročni krediti so namenjeni financiranju investicij v osnovna ali trajna obratna sredstva. V SKB vas pri odobravanju kreditov obravnavamo individualno in tako zagotovimo najbolj optimalen način financiranja vaših dolgoročnih investicij. Z njimi lahko razširite obstoječe poslovanje ter omogočite rast in večjo konkurenčnost podjetja.

  Več

 • Garancije

  V SKB vam ponujamo različne vrste garancij, ki jih potrebujete pri poslovanju ali jih pri poslovanju z vami zahtevajo vaši poslovni partnerji. Garancija SKB je samostojna in nepreklicna obveza banke garanta za plačilo garantiranega zneska.

  Več

 • Odkup terjatev

  Potrebujete denarna sredstva pred zapadlostjo terjatev? Z odkupom terjatev vam omogočimo, da dobite denar pred rokom zapadlosti terjatve in si s tem povečate likvidnost.

  Več

 • Lizing

  Ali imate v podjetju dolgoročne investicijske načrte in iščete alternativne načine financiranja? Pravi odgovor je lizing, ki ga banka SKB v sodelovanju s hčerinskim podjetjemSKB Leasing d.o.o. ponuja kot alternativno možnost kreditiranju. Fleksibilne oblike lizinga prilagodimo tudi vašim željam, interesom, potrebam in finančnim zmožnostim.

  Več

 • Strukturirano financiranje

  Ste podjetje ali ustanova z najvišjo boniteto? Potrebujete za uresničenje investicijskih potencialov večji znesek financiranja? V SKB v sodelovanju z izkušenimi strokovnjakiSociété Générale Corporate and Investment Banking ponujamo sindicirane kredite in druge oblike strukturiranega financiranja na mednarodni ravni. Zagotavljamo popolne storitve z ugodnimi stroškovnimi in časovnimi pogoji.

  Več

 • Poslovni najem vozil

  Vam ukvarjanje z voznim parkom vzame preveč časa in denarja? Podjetje ALD Automotive d.o.o., ki je tako kot SKB del skupine Société Générale, poskrbi za upravljanje vašega voznega parka in z njim povezanih storitev, ki zmanjšajo vaše stroške, izboljšajo učinkovitost in povečajo zadovoljstvo vodstva podjetja in voznikov.

  Več

Kreditno posredovanje

Če želite svojim strankam omogočiti plačilo tudi z bančnim kreditom, lahko pri SKB sklenete posebno pogodbo za ugodno kreditno posredovanje. Z njo si pridobite status registriranega kreditnega posrednika SKB pri Banki Slovenije.

V imenu banke SKB lahko posredujete pri sklepanju kreditnih pogodb za svoje kupce. Pogoji so ugodnejši od rednih kreditov, kar vam omogoča, da povečate prodajo svojih izdelkov ali storitev.


Komu je namenjeno?

Kreditno posredovanje je namenjeno vsem podjetjem in imetnikom zasebnih dejavnosti, ki se pri svojem poslovanju srečujejo s prodajo blaga ali storitev fizičnim osebam.


Prednosti kreditnega posredovanja

 • možnost povečanja prodaje;
 • možnost oglaševanja ugodnega financiranja nakupov;
 • takojšnje nakazilo kupnine.

Značilnosti

SKB kredit na prodajnem mestu

Kredit je namenjen financiranju nakupa izdelkov in storitev nižjih vrednosti na prodajnem mestu kreditnega posrednika. Prek enostavne spletne aplikacije boste svojim strankam odobrili kredit na prodajnem mestu. Strankam boste tako prihranili čas in jim omogočili, da izkoristijo vse prednosti kreditnega posredovanja.

 • višina kredita je od 150 do 4.000 EUR;
 • 4.000 EUR je tudi maksimalni zneseh vseh aktivnih tovrstnih kreditov pri SKB;
 • najnižji mesečni obrok je 20 EUR;
 • obrok kredita pa lahko znaša do  20 % prilivov zadnjega meseca;
 • odplačilna doba kredita je od 3 do 36 mesecev;
 • strošek odobritve in zavarovanja kupec- kreditojemalec plača ob odobritvi kredita prekPOS-terminala z BA Maestro ali VISA debetno kartico.

Klasično kreditno posredovanje

Klasično kreditno posredovanje je možno za:

 • potrošniške kredite: nakup avtomobilov, pohištva, potovanj, zdravstvene storitve (protetika) …;
 • stanovanjske kredite: nakupi nepremičnin, gradnja, adaptacije …

Lastnosti SKB kreditov, odobrenih preko klasičnega kreditnega posredovanja:

 • odplačilna doba:
  • potrošniški krediti: od 3 do 96 mesecev;
  • stanovanjski krediti: od 13 do 300 mesecev (lahko tudi manj glede na namen kredita);
 • znesek kredita:
  • potrošniški krediti: do 20.000 EUR;
  • stanovanjski krediti: ni omejitve (lahko tudi manj glede na namen kredita).

Postopek odobritve kredita

 • kot kreditni posrednik zainteresiranemu kupcu posredujete le osnovne informacije o kreditu in izdate ustrezni račun, predračun, predpogodbo, obrazce za kredit …;
 • vaš kupec se oglasi v najbližji poslovalnici SKB, kjer:
  • pridobi vse ostale potrebne informacije in obrazce,
  • se izvede odobritev kredita.

Izvedeni finančni instrumenti

 • Zavarovanje pred tečajnim tveganjem

  Ste vpleteni v mednarodno poslovanje? Se zavedate tveganja in nevarnosti nihanja vrednosti valut? Ne prepustite se naključjem. SKB zagotavlja več možnosti, ki ponujajo podjetjem učinkovit način zavarovanja pred tečajnim tveganjem v mednarodnem poslovanju.

  Več

 • Zavarovanje pred obrestnim tveganjem

  Finančne naložbe so lahko izpostavljene tveganim spremembam obrestnih mer. Zavarujte se pred velikimi spremembami obrestnih mer pri SKB z zavarovanjem pred obrestnim tveganjem. SKB je del bančne skupine Société Générale, ki je »market-maker« za vse pomembnejše svetovne valute.

  Več

 

Sodobne bančne poti

 • PRO SKB NET spletno bančništvo

  V SKB omogočamo podjetjem varno in učinkovito upravljanje transakcijskih računov ter preproste in cenejše vsakodnevne bančne operacije. PRO SKB NET  je spletna banka, dostopna s katerega koli računalnika z internetno povezavo.
  Deluje 24 ur na dan, vse dni v letu.

  Več

 • MULTI SKB NET

  MULTI SKB NET je napredna rešitev elektronskega bančništva, ki omogoča upravljanje več transakcijskih računov pri različnih bankah z eno pametno kartico. Z MULTI SKB NET-om dostopate do svojih računov in opravljate bančne storitve s posebno programsko opremo, ki jo namestite v računalnik.

  Več

 • SKB TEL telefonsko bančništvo

  SKB TEL telefonsko bančništvo 01 471 55 55 omogoča telefonsko opravljanje bančnih storitev od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro.
  SKB TEL avtomatski odzivnik pa je na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.

  Več

 

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.