Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Do kredita tudi čez vikend in praznike s pomočjo spletnega kreditnega vprašalnika

Do kredita tudi čez vikend in praznike s pomočjo spletnega kreditnega vprašalnika

19.04.2020

Ponudba kreditov na spletu je kar pestra, ampak le redki omogočajo preverbo kreditne ustreznosti podjetja preko spleta tudi čez vikend, praznike itd.

Kreditni vprašalnik služi v prvi vrsti za preveritev podjetja in njegove kreditne ustreznosti za pridobitev kredita. Proces izpolnitve spletnega kreditnega vprašalnika traja manj kot dve minuti. Nato strokovni tim presodi kreditno ustreznost posameznega podjetja. Odgovor se nato pridobi v le nekaj urah, tako da se lahko dejansko celotni proces preverbe kreditne ustreznosti in pridobitve kredita opravi tudi čez vikend ali praznike, ko druge banke ali institucije ne delajo.

Zakaj je tako pomembna hitrost in odzivnost?

Iz preprostega razloga, ker podjetja potrebujejo obratni kapital oz. kredit v relativno kratkem času, drugače lahko na drugi strani izgubijo kak posel, naročilo, ali podpis kakšne pogodbe. Le redke institucije ponujajo tako efektivnost, ker gre načeloma za prevelike in toge sisteme, ki preden se premaknejo, mine mesec dni, podjetja pa so že včeraj potrebovala kredit, tako da bodo težje izbrale takega ponudnika kredita za hitro pridobitev kredita, ki je namenjen financiranju njihovega poslovnega procesa.

Kako do takšnega kredita tudi čez vikend?

Preprosto, v manj kot dveh minutah izpolnite kreditni vprašalnik za presojo kreditne ustreznosti in pošljite svoje povpraševanje.

KREDITNI VPRAŠALNIK


Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.