Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Hitri podjetniški krediti | PNC

Hitri podjetniški krediti | PNC

21.04.2020

Hitri podjetniški krediti so namenjeni izključno malim podjetjem in samostojnim podjetnikom, ki kljub dobremu poslovanju, ne dobijo kredita na banki.

Hitri podjetniki krediti niso mišljeni kot dolgoročni finančni viri, ampak kot kratkoročni kredit, v smislu obratnega kapitala za financiranje tekočega povpraševanja.

Kako do hitrega podjetniškega kredita? Najhitreje in najpreprosteje je preko spodnje povezave do kratkega spletnega Kreditnega vprašalnika, ki služi za primarno pridobitev podatkov o podjetju in preverbi kreditne ustreznosti podjetja.

Koliko časa je potrebnega, da se odobri hitri podjetniški kredit? Hitri kredit se odobri lahko tudi v 12-ih urah, če je bil predhodno izpolnjen krediti vprašalnik, relativno hitro poslana zahtevana dokumentacija in uspešno opravljen razgovor s strokovnih svetovalcem, zadolženim za kreditno odobritev kredita posameznemu podjetju.

Kako gre proces odobritve? Proces odobritve od izpolnjenega, oddanega in pregledanega kreditnega vprašalnika, do poslane potrebne dokumentacije in opravljenega pogovora s strokovnim sodelavcem, se opravi vse preko spleta oz. preko telefona. Končni podpis pogodbe pa se mora opraviti v neposredni obliki, tako da je samo ta zadnji korak malce bolj aktiven.

Koliko je zgornja meja hitrega podjetniškega kredita? Zgornja meja je načeloma do 20.000,00 EUR oziroma s sprejemljivim zavarovanjem tudi do 30.000,00 EUR.

KREDITNI VPRAŠALNIK

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.