Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | IMATE DOVOLJ ZAVRNITEV NA BANKI? PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE NUDI POSOJILA, KREDITE, DENAR ZA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE, KI SO BILI ZAVRNJENI NA BANKI IN IMAJO USTREZNO ZAVAROVANJE

IMATE DOVOLJ ZAVRNITEV NA BANKI? PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE NUDI POSOJILA, KREDITE, DENAR ZA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE, KI SO BILI ZAVRNJENI NA BANKI IN IMAJO USTREZNO ZAVAROVANJE

14.02.2016

Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetijFinančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na bankiMožnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. financira rast in razvoj predvsem mikro in malih slovenskih podjetij, ki ne dobijo na banki kredita oz. posojila, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oziroma postavkami. Financira se izključno podjetja, ki na trgu že poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. financira rast in razvoj predvsem mikro in malih slovenskih podjetij, ki ne dobijo na banki kredita oz. posojila, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oziroma postavkami. Financira se izključno podjetja, ki na trgu že poslujejo in ustvarjajo promet.

IMATE DOVOLJ ZAVRNITEV NA BANKI? PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE NUDI POSOJILA, KREDITE, DENAR ZA PODJETJA IN SAMOSTOJNE PODJETNIKE, KI SO BILI ZAVRNJENI NA BANKI IN IMAJO USTREZNO ZAVAROVANJE

Kako naj uredim hipotekarni kredit za podjetje?

VPRAŠANJE:

Ker bi novo odprla podjetje, me zanima, kako je s pridobivanjem kreditov (hipotekarni kredit). Namen imam odpreti športno-rekreativni center, z gostinsko ponudbo. Ker pri tako ogromnem projektu potrebujem tudi ogromno denarja (cca 10 mio eur), me zanima, kakšne možnosti imam kot novo ustanovljeno podjetje. Hvala za odgovor.

(Katarina)


ODGOVOR:

Svetujemo vam, da se direktno obrnete na potencialne kreditodajalce, s katerimi se boste lahko pogajali, še posebno, če se boste odločili za hipotekarni kredit z gotovinskim pologom.

V skladu z novo zakonodajo na področju javno-zasebenega partnerstva pa imate tudi možnost, da npr. z Občino zastavite skupni projekt. Morda bo imela tudi Občina kakšen interes pri vašem projektu in boste lahko uspešno združili javna sredstva z javnim interesom in vašo idejo.

Poglejte:

 

Krediti

V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih sredstev. Dostikrat se zgodi, da potrebne vsote denarja nimamo ali pa nam trenutno ni na razpolago.

Sam pojem »kredit« izhaja iz latinske besede Credere in pomeni varovati, zaupati. Pri kreditnem razmerju gre za pravno razmerje med upnikom, ki da neko stvar na up, in dolžnikom, ki to stvar prejme. V splošni terminologiji velikokrat enačimo pojma kredit in posojilo. Slednje je le kupčija, s katero se med strankama ustvari kreditno razmerje.

Sanje skoraj vsakega Slovenca so lastna hišica ali stanovanje. Nakup stanovanja ali gradnja hiše je velik finančni zalogaj. Za uresničitev običajno ne zadostujejo lastna sredstva, zato je treba pridobiti dodatna finančna sredstva. Pri tem nam lahko priskočijo na pomoč banke s ponudbo najrazličnejših kreditov.

 

Pridobitev kredita?

VPRAŠANJE:

Mene pa zanima, če lahko jaz pridobim stanovanjski kredit, če nisem državljan Slovenije, vendar tukaj prebivam že 30 let in sem redno zaposlen?

(Jp)


ODGOVOR:

Svetujemo vam, da si preberete področje o kreditih, ki smo ga pripravili na SLONEP.net, kjer boste dobili še veliko informacij in pojasnil.

 

Podjetje v finančni stiski – posojilo?

Ste lastnik manjšega oziroma srednjega podjetja in ste se znašli v finančni stiski? Torej, potrebujete denar, na misel pa vam pride le kredit, kar vas spravlja v nelagodje? Najprej se lahko potolažite, da zagotovo niste edini.

Druga dobra novica je, da kredit ni edina rešitev, saj obstaja alternativa, ki se ji reče odkup terjatev. To po navadi predstavlja še cenovno ugodnejšo rešitev in je odlična za podjetja, ki imajo nizko kreditno sposobnost.

Vaša možnost je odkup terjatev

Ima kup drugih prednosti. Zagotovo zelo dobrodošla informacija je ta, da je odkup terjatev zelo hiter, saj denar lahko dobite že v manj kot 24 urah.

Druga dobra novica je, da je postopek veliko manj zapleten kot pri pridobivanju kredita. Pri kreditu je slabost ta, da se glede na število let, ko ga odplačujete, nabirajo obresti. Pri odkupu terjatev pa je tako, da ni obresti.

Prednost odkupa terjatev je tudi, da naenkrat lahko vzamete več storitev odkupa terjatev, saj prejšnja storitev ni vezana na naslednjo. Tudi pri kreditu sicer lahko vzamete še eno posojilo, a zna biti precej neugodno, če niste odplačali niti prejšnjega, na glavo pa si nakopljete še enega, medtem ko ne veste, kako bo vaše podjetje poslovalo čez eno ali dve leti.

Lahko se vseeno odločite za kredit, a ga boste mogoče za manjše oziroma srednje veliko podjetje pridobili nekoliko težje, saj banke v zadnjem času niso tako naklonjene pri odobritvi kreditov za mala oziroma srednja podjetja, pa tudi postopek pridobitve zna trajati več tednov ali celo mesecev. Problem pri kreditu zna biti tudi stres, ki si ga nakopljete, saj s tem, ko ste vzeli kredit, tudi precej tvegate. Ne glede namreč, kako bo v prihodnje poslovalo vaše podjetje, bo potrebno kredit odplačati.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.