Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Iščem posojilo hitro – NOV KREDIT PODJETNIŠKI | PNC

Iščem posojilo hitro – NOV KREDIT PODJETNIŠKI | PNC

25.04.2020

Hitro posojilo in hitri kredit za podjetja in samostojne podjetnike, ki ne dobijo denarja na banki. Nov podjetniški kredit je mogoče urediti kar preko spleta, tako da izpolnite hitri spletni kreditni vprašalnik za presojo kreditne ustreznosti svojega podjetja.

Podjetniški krediti so kratkoročne narave, za obdobje enega leta in so namenjeni likvidnostnim poslovnim situacijam, tako da niso veliki, načeloma do 20.000,00 EUR.

Kako lahko podjetje pride do hitrega kredita in kako dolgo traja. Na spletu se najde veliko oglaševanja za hitri kredit v eni uri itd. Načeloma lahko poteka procesa en dan, lahko bi rekli, da tudi samo eno uro, od oddaje spletnega anketnika pa do odobritve hitrega kredita, ampak vmes so še druge okoliščine, ki zagotovo vplivajo na sam čas odobritve kredita, tako da vsekakor ne bi bil v roku ene ure, ampak bolj realno v roku enega do treh dni.

Podjetja potrebujejo aktivni TRR račun v Sloveniji, na katerem ni blokade, da lahko kredit dobijo na svoj TRR račun in pričnejo nemudoma z koriščenjem kredita oz. posojila, dobljenega na svoj račun.

Kako pa z vračanjem in dobo? Podjetja vračajo denar tudi na TRR račun, tako da ob datumu plačila preprosto nakažejo kredit nazaj in stvar je zaključena.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.