Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | IŠČETE POSOJILO ALI KREDIT ZA NEMOTENO POSLOVANJE? STE BILI NA BANKI ZAVRNJENI? PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI POSOJO DENARJA, POSOJILA IN KREDITE ZA PRAVNE OSEBE TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER, SEKUNDARNI PODJETNIŠKI FINANČNI VIRI

IŠČETE POSOJILO ALI KREDIT ZA NEMOTENO POSLOVANJE? STE BILI NA BANKI ZAVRNJENI? PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI POSOJO DENARJA, POSOJILA IN KREDITE ZA PRAVNE OSEBE TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER, SEKUNDARNI PODJETNIŠKI FINANČNI VIRI

22.01.2016

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

· Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
· Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?

· Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?

· Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?

· Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
· financiranje obratnega kapitala,

· nabavo materiala,

· izboljšanje likvidnosti podjetja,

· financiranje investicij v osnovna sredstva,

· financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,

· poplačilo dolgov ali blokad,

· poplačilo DDV-ja,

· poplačilo dobaviteljev,

· širitev na trgu,

· itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).

2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.

3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).

4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).

5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij me lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–

Kontaktni podatki

Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.

»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni finančni viri za pravne osebe

in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor

W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304

——————————————————————————————–

 

PNC Naložbe d.o.o., k.d. sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti, denar, gotovina, posoja denarja za podjetja, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita

PNC Naložbe d.o.o., k.d. sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti, denar, gotovina, posoja denarja za podjetja, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita.

UGODNI KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. HITRI KREDITI GOTOVINE ZA PODJETJA. PNC NALOŽBE d.o.o., k.d. nudi sekundarne podjetniške finančne vire za podjetja in samostojne podjetnike. Podjetniški Naložbeni Center posojila in krediti za podjetja

 

Gotovinska hitra posojila

Kako najhitreje do posojila?

Naše podjetje ima večletno tradicijo pri nudenju gotovinskih posojil na dobo od treh mesecev do treh let. Dobo odplačevanja prilagodimo vašim zmožnostim in željam, na podlagi tega pa tudi uskladimo željeni znesek posojila.

Posojilo lahko po vaši želji in zmožnostih kadarkoli predčasno poplačate.

Gotovinsko posojilo je najbolj preprosta oblika posoje denarja.

Največkrat ravno gotovinsko posojilo omogoča uresničitev mnogih želja, za katere pa trenutno nimamo na razpolago zadostnih sredstev. Ravno v današnjih časih bi naj bilo najetje gotovinskega posojila zelo preprosto in enostavno, pa kot kaže realna slika žal vedno ni tako.

Naše banke (NLB, ABANKA, Banka Celje, NKBM, UniCredit) nas skoraj dnevno prepričujejo preko različnih medijev v najetje ugodnih posojil, ko pa se konkretneje začnemo zanimati za posojilo pa velikokrat ostanemo praznih rok. Največkrat vas odpravijo s stavkom: “Žal ste posojilno nesposobni, zaradi zvišanja minimalne plače”, “Poskušajte najti poroka”

VENDAR NE OBUPAJTE!

Obstaja tudi druga možnost, le obiskati nas morate! Mi smo pravi naslov za uresničitev vaših želja!

Pokličite in preverite našo ponudbo!

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.