Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | IŠČETE POSOJILO? NE DOBITE NA BANKI KREDITA? POTREBUJETE DENAR ZA NEMOTENO POSLOVANJE? PNC NALOŽBE, PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER NUDI POSOJILA, KREDITE IN DENAR ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE OD 1.000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM

IŠČETE POSOJILO? NE DOBITE NA BANKI KREDITA? POTREBUJETE DENAR ZA NEMOTENO POSLOVANJE? PNC NALOŽBE, PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER NUDI POSOJILA, KREDITE IN DENAR ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE OD 1.000 DO 30.000 EUR Z ZAVAROVANJEM

31.03.2016

POSOJILA, KREDITI, POSOJA DENARJA, FINANČNI VIRI, FINANCIRANJE PODJETIJ, POSOJILA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, POSOJA DENARJA ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI PREDITA ALI POSOJILA

So vas zavrnili na banki? Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? 

Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? 

Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center, PNC Naložbe d.o.o., k.d., Sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti in denar za podjetja, ki ne dobijo posojila na banki, potrebujejo pa denar za svoje poslovanje

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetij. Finančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na banki.Možnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni podjetniški finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

PREK AKTUALNIH RAZPISOV DO UGODNIH SREDSTEV ZA PODJETJA

13. 7. 2015

Ugodni krediti Slovenskega podjetniškega sklada

Za slovenska podjetja so trenutno najbolj aktualni razpisi Slovenskega podjetniškega sklada, ki prek dveh razpisov (P1 in P1 TIP 2015) ponuja možnost pridobitev ugodnega kredita. Razpis P1 TIP 2015 ponuja garancije za bančne kredite s subvencijo obrestne mere za tehnološko inovativne projekte. Podjetja lahko pridobijo tri vrste kreditov: razvojne garancije, mikrogarancije za razvojno tehnološka podjetja in razvojne garancije za nadaljnje poslovanje zdravih jeder podjetja. Obrestna mera za vse tri kredite znaša EURIBOR 6-mesečni + 0 %.

Ugodni krediti Slovenskega podjetniškega sklada

Za slovenska podjetja so trenutno najbolj aktualni razpisi Slovenskega podjetniškega sklada, ki prek dveh razpisov (P1 in P1 TIP 2015) ponuja možnost pridobitev ugodnega kredita. Razpis P1 TIP 2015 ponuja garancije za bančne kredite s subvencijo obrestne mere za tehnološko inovativne projekte. Podjetja lahko pridobijo tri vrste kreditov: razvojne garancije, mikrogarancije za razvojno tehnološka podjetja in razvojne garancije za nadaljnje poslovanje zdravih jeder podjetja. Obrestna mera za vse tri kredite znaša EURIBOR 6-mesečni + 0 %.

Semenski kapital za mala in mlada podjetja

Podjetja, mlajša od petih let, se lahko prijavijo tudi na razpis za pridobitev semenskega kapitala (SK200 2015 ). Mikro in mala podjetja, mlajša od treh let, pa lahko semenski kapital pridobijo prek razpisa SK75 2015.

Več na: http://www.podjetniskisklad.si/

Krediti SID banke

Prek SID banke je možno pridobiti sredstva v kombinaciji kredita in nepovratnih sredstev – v višini do 12 odstotkov nakaznih sredstev kredita – za financiranje naložb v učinkovito rabo energije v malih in srednje velikih podjetjih. Financirani bodo naložbeni projekti iz visoko učinkovite kogeneracije toplote in energije, daljinsko ogrevanje ali hlajenje, izboljševanje energetske učinkovitosti v industrijskih objektih in tudi izboljševanje energetske učinkovitosti stavb.

Na voljo so tudi številni drugi krediti z ugodnejšimi obrestnimi merami kot veljajo na trgu (npr. krediti iz posojilnega sklada za mala in srednje velika podjetja in krediti za financiranje tehnološko-razvojnih projektov). Več podatkov: http://www.sid.si/

Nepovratna sredstva EKO sklada

Eko sklad podjetjem ponuja nepovratna finančna sredstva za nakup okolju prijaznejših vozil (električna, hibridna vozila, predelava vozila v električnega …). Pridobiti je možno največ 5.000 evrov v primeru nakupa novega električnega vozila brez emisij CO2 ali predelanega na električni pogon.

Poleg tega je pri Eko skladu odprt tudi javni poziv za kreditiranje okoljskih naložb (53PO15), in sicer za energijsko prenovo stavb, gradnjo novih stavb v nizkoenergijski ali pasivni tehnologiji, gradnjo naprav za čiščenje dimnih plinov ter številne druge okoljske projekte. Obrestna mera za kredit je trimesečni EURIBOR plus najmanj 1,5 % z možno odplačilno dobo do 15 let. Več:https://www.ekosklad.si/

DOLGOROČNI KREDITI

Dolgoročni krediti so namenjeni financiranju osnovnih in trajnih obratnih sredstev, zato se pri Deželni banki Slovenije še posebej trudimo, da vam z individualno obravnavo in ugodno ponudbo zagotovimo najbolj optimalno financiranje, s katerim podjetju omogočite rast in večjo konkurenčnost.

PREDNOSTI

  • MOŽNOST IZBIRE OBRESTNE MERE (FIKSNE ALI SPREMENLJIVE).
  • ODPLAČILO OBRESTI IN GLAVNICE PO DOGOVORU.
  • MOŽNOST NAMENSKEGA ČRPANJA KREDITA V ENKRATNEM ZNESKU ALI V VEČKRATNIH ZNESKIH.
  • INDIVIDUALNO SVETOVANJE.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.