Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Iščete posojilo v času Korona krize?

Iščete posojilo v času Korona krize?

02.05.2020

Podjetniška pot je zelo zahtevna, še posebej, ko nastopijo slaba poslovna obdobja in recesija. Banke v slabših gospodarskih časih in v časih kreditnega krča zaostrujejo pogoje pridobivanja kreditov. Podjetja pa se lahko v kateremkoli trenutku znajdejo v situaciji, ko so primorana plačati terjatve upnikov ali pa morajo nujno investirati v nov proizvodni stroj. V negotovih situacijah na trgu vas lahko banke zavrnejo ali pa dobite zelo slabe pogoje financiranja z visokimi stroški odplačil. V kolikor ne ukrepate ali ukrepate počasi, se podjetje lahko znajde  v raznih tožbah upnikov, zamujenimi priložnostmi na trgu, ki zmanjšujejo konkurenčnost podjetja ali pa se podjetje znajde v stečaju. Za zagotavljanje dolgoročne učinkovitosti poslovanja se morajo podjetniki takšnim situacijam izogibati.

Če ste v podobni situaciji in nujno potrebujete financirati vaše poslovanje, vam svetujemo, da poiščete druge, alternativne vire financiranja na trgu. V kolikor potrebujete denar za poplačilo upnika, je lahko rešitev  za vas odkup terjatev. Podjetje, ki se ukvarja s tovrstnimi storitvami bo poplačalo upnika, vam pa zaračunala določene obresti za »uslugo«. Če pa nujno potrebujete denarna sredstva za nakup novega stroja, službenega avtomobila ali pa zemljišča za opravljanje osnovne dejavnosti, pa se lahko obrnete na institucije kot je podjetje Podjetniške finance. Naše storitve zajemajo kratkoročna posojila od 1.000 do maksimalno 30.000 EUR. z ročnostjo odplačila do dveh let. Obrestno mero vračila prilagodimo glede na tveganje poslovanja vašega poslovnega subjekta, ocene bonitetnih hiš, področja, na katerem delujete in vrste vašega zavarovanja posojila. Sredstva vam bomo na račun nakazali v samo 24 urah od sprejetja vloge za financiranje. V kolikor vas zanima pridobivanje zanesljivih virov financiranja v najkrajšem možnem času, nas kontaktirajte na 070 304 304.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.