Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Namen kreditov in posojil za rast podjetja. Izberite pravi vir financiranja vašega podjetja. Podjetniški naložbeni center

Namen kreditov in posojil za rast podjetja. Izberite pravi vir financiranja vašega podjetja. Podjetniški naložbeni center

24.07.2016

Hitri kredit

(Vir: http://www.posojilo-kredit.si/ in https://www.nlb.si/osebni-kredit)
Hitri kredit je namenjen zneskom, s katerimi boste lahko enostavno zadovoljili svoje potrebe, pri tem pa ne boste naleteli na ovire, zaradi katerih se začetek financiranja zavleče ali je negotov. Gotovinska posojila v obliki hitrih kreditov so vam na voljo brez vprašanj, v kakšen namen jih boste porabili in predvsem brez potrebe po dokazovanju uporabe sredstev, torej lahko denar brez skrbi porabite, za kar želite. Predvsem pa se hitri kredit uredi v najmanjšem možnem času, kar pomeni, da vam ne bo treba čakati v negotovosti.

Hitri gotovinski kredit se prilagodi vašim zmožnostim tako glede višine obroka plačila kot glede časa odplačevanja. Kaj boste kupili danes?
Potrebujete dodatna sredstva za avtomobil ali bi šli radi na brezskrbne počitnice?

Hitri kredit je zagotovo najboljša oblika financiranja, pri kateri je lahko denar na vašem računu že v enem dnevu.

Zakaj bi se odločili za hitri kredit?

Včasih nas preseneti nekoliko dražji strošek nujno potrebnih stvari, drugič si želimo privoščiti nekaj boljšega, tretjič bi radi zgolj začasno pomoč pri premostitvi trenutnih finančnih težav. Ne glede na to, za kakšen namen potrebujete sredstva, je hitri kredit tisti, ki vam jih omogoči v skladu s svojim imenom.Izračun kredita

Za odobritev hitrega kredita vam o vaši nameri ni potrebno seznanjati delodajalca in pri njemu potrditi dokumentacije, prav tako pa vam ni treba čakati na odobritev, saj je ta mogoča takoj – in tako rekoč v hipu se izvede tudi nakazilo sredstev.

Višina posojila je navzgor omejena, vendar pa se lahko sami odločite za višino obroka plačil, s čimer vplivate tudi na dolžino odplačevanja.

Namen in lastnosti

  • Nenamenski kredit: znesek kredita nakažemo na vaš račun (kredit lahko porabite za karkoli, tudi za poplačilo manj ugodnega kredita).
  • Namenski kredit: znesek kredita nakažemo na račun prodajalca oziroma izvajalca storitve na podlagi računa, predračuna ali kupoprodajne pogodbe, ki jo predložite (kredit lahko porabite za nakup pohištva, plačilo počitnic  ipd. ali za poplačilo manj ugodnega namenskega kredita).
  • Stroškov za vodenje kredita ne zaračunavamo.
  • Za naše stranke in stranke drugih bank (kreditno sposobne zaposlene in upokojence).

Kreditno sposobnost oceni strokovnjak za kredite v poslovalnici na podlagi razpoložljivih podatkov, skladno s poslovno politiko banke. Pred odobritvijo kredita bo banka v sistemu SISBON preverila vašo korektnost poslovanja. Več informacij: www.sisbon.si.

 

Odplačilna doba

  • Odvisna je od oblike zavarovanja in kreditne sposobnosti kreditojemalca.
  • Do 7 let (pri kreditu z nespremenljivo obrestno mero).
  • Od 13 mesecev do 10 let (pri kreditu s spremenljivo obrestno mero).

Zavarovanje kredita

  • Če ste stranka NLB lahko dobite osebni kredit tudi brez zavarovanja. O možnosti za pridobitev takega kredita se pozanimajte pri kreditnem svetovalcu v naših poslovalnicah.
  • Osebni kredit lahko zavarujete pri zavarovalnici, s poroki ali z drugimi vrstami zavarovanj.

Ko potrebujete denar takoj

Osebni hitri kredit

  • Če ste stranka NLB, se lahko odločite za NLB Osebni hitri kredit. Odobrimo in izplačamo ga v 1 uri, brez dodatne dokumentacije*. Potrebujete le veljaven osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje, izdano po 13. 6. 2009).

      * Ob ustrezni kreditni sposobnosti in izpolnjevanju drugih pogojev za najem NLB Osebnega hitrega kredita, če se v poslovalnici oglasite več kot 1 uro pred zaprtjem poslovalnice.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.