Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | PODJETJE PNC NALOŽBE d.o.o., k.d. na trgu nudi sekundarne finančne vire, v smislu posojil, kreditov, gotovine za rast in razvoj slovenskih mikro ter malih podjetij – samostojnih podjetnikov

PODJETJE PNC NALOŽBE d.o.o., k.d. na trgu nudi sekundarne finančne vire, v smislu posojil, kreditov, gotovine za rast in razvoj slovenskih mikro ter malih podjetij – samostojnih podjetnikov

24.10.2015

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi na trudi t.i. sekundarne finančne vire za rast in razvoj slovenskih mikro ter malih podjetij.

Zakaj t.i. sekundarne finančne vire?

V nekem splošnem gledanju se primarni finančni viri smatrajo kot bančni viri iz preprostega razloga, ker je banka tista ustanova na trgu, ki mora dolgoročno skrbeti za rast in razvoj nacionalnega gospodarstva z ustreznimi viri in ustrezno ceno teh virov.

Ker pa vsa podjetja žal ne ustrezajo bančnim normativom za pridobitev kredita ali posojila, pa so se tekom let izoblikovali t.i. podjetniški skladi, ki financirajo rast in razvoj podjetij. Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. je eno izmed takih podjetij.

Ker gre za prosto konkurenco, se tudi produkt podjetja PNC Naložbe d.o.o., k.d. oziroma cena produkta izoblikuje glede enostavnega vidika in sicer, z vidika ponudbe in povpraševanja na trgu. Ker vsako podjetje potrebuje finančna sredstva za svojo rast, se cena tega produkta oziroma storitve venomer spreminja in je definitivno drugačna od cene kredita na banki.

Vsa podjetja, ki iščete bančne kredite po ugodni ceni, se morate obrniti na banko, ker podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. ponuja finančne vire po lastnem ceniku in ta cena, kot je bilo zgoraj omenjeno, se oblikuje po tržni ponudbi in povpraševanju in je ne moremo nikakor enačiti z bančno obrestno mero.

V vednost:

PNC Naložbe d.o.o., k.d. ponuja finančne vire za rast in razvoj podjetij. Ceno svojih storitev oziroma produkta, ki je pač denarna enota in je enak kot vsak drug produkt/storitev, ki ga ponuja katerokoli drugo podjetje, si podjetje oblikuje na osnovi tržne ponudbe in oblikovanja in NI OBRESTNA MERA, ampak preprosto cena za prodan izdelek/produkt – to je pač denarna enota.

Posojila in krediti za pravne osebe ter samostojne podjetnike

Posojila in krediti za pravne osebe ter samostojne podjetnike

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.