Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Poslovanje podjetij v času koronakrize

Poslovanje podjetij v času koronakrize

28.04.2020

Pandemija novega koronavirusa je močno prizadela vsakdanjike posameznikov, največji dolg pa bo še nekaj let poplačevalo svetovno gospodarstvo.

Stopili smo v čas recesije ali bolj splošno, negativne gospodarske rasti. Nekateri strokovnjaki celo menijo, da bo ta gospodarska kriza najhujša v zadnjih sto letih. Po svetu se je že začelo množično odpuščanje delavcev, cene nafte so padle na zgodovinsko nizko raven, Svetovna trgovinska organizacija pa je napovedala, da se bo raven trgovanja v enem letu zmanjšala med 13 in 32%, kar bo katastrofalno vplivalo na podjetja.  Predvsem bodo v te krizi prizadeti manjši podjetniki, saj je zaradi pandemske situacije  okrnjeno prav njihovo poslovanje. Posamezna gospodarstva so sicer že sprejela vrsto ukrepov, s katerimi želijo blažiti negativne posledice omejitve delovanja podjetij, vendar pa v nekaterih primerih finančna pomoč države ni dovolj učinkovita za zadoščanje potreb po sredstvih. Banke aktivno zaostrujejo pogoje pridobivanja kreditov, upniki pa nestrpno čakajo na plačilo terjatev.   V te negotovi situaciji smo tu za vas mi, Podjetniške finance. Podjetnikom zagotavljamo kratkoročno posojilo v višini do 30.000 € z ročnostjo plačila kredita enega do dveh let. Ponujamo vam prilagojeno obrestno mero, ki je odvisna od bonitetne ocene, tveganja poslovanja, tipa zavarovanja itd. Z našo pomočjo boste lahko nemoteno poslovali v času krize in prebrodili svetovno recesijo kot zmagovalci.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.