Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Potrebujete kredit?

Potrebujete kredit?

01.05.2020

Kreditiranje v času gospodarske krize je lahko zelo zahtevno. V času finančne krize izpred 10 let so podjetja bila primorana sprejeti zelo slabe pogoje, v kolikor so želela pridobiti kredit na banki. Banke so se v preteklosti znašle v tako imenovanem kreditnem krču, ki je definiran kot stanje, v katerem se poostrijo pogoji pridobivanja kreditov in s tem posledično zmanjša dostopnost do posojil.

V kolikor ste na banki že zaprosili za kredit in vaši prošnji niso ugodili ali pa ne želite čakati na boljše pogoje financiranja, berite dalje.

V časih negotovosti v gospodarstvu in trenj na trgu so manjši poslovni subjekti še posebej prikrajšani za ugodne vire financiranja. Banke so v času gospodarske krize podvržene večjim tveganjem, saj je tudi poslovanje podjetij bolj tvegano. V takih primerih banke poostrijo pogoje pridobivanja posojil, zato so podjetja podvržena pridobivanju financiranja pri alternativnih virih. V kolikor se niste kvalificirali za pridobitev kredita, s katerimi bi financirali podjetje, vam pri tem priskočimo mi, Podjetniške finance. Omogočamo vam, da pridobite kratkoročno posojilo, ročnosti do dveh let po prilagodljivi obrestni meri. Le-ta je sicer odvisna od bonitetne ocene poslovnega subjekta, panoge, v kateri deluje, tveganja poslovanja in načina zavarovanja posojila itd.. Omogočimo vam kratkoročno posojilo za financiranje poslovanja kot na primer nakup osnovnih sredstev, plačilo terjatev, nakup zemljišč in drugih investicijskih projektov.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.

Ostale novice