Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Kako najhitreje do kredita preko spleta | PNC

Kako najhitreje do kredita preko spleta | PNC

22.04.2020

Do hitrega kredita preko spleta in kratkega kreditnega vprašalnika PNC za presojo kreditne ustreznosti podjetja.

Podjetja v času korona virusa zelo pospešeno in v večjem obsegu iščejo finančne vire oz. kredite za tekoče poslovanje, ker bo zdaj že skoraj drugi mesec, ko podjetja stojijo. No, načeloma ne stojijo vsa, ampak vsaj tista manjša, ki so na koncu koncev tudi ključne za ustvarjanje celotnega gospodarskega obsega poslovanja.

Vsi ponudniki finančnih virov oz. kreditov se morajo približati podjetjem tako, da jim čim bolj olajšajo in pospešijo proces pridobitve kreditov, kar je lahko tudi preko spleta oz. da se vsaj pretežni del presoje kreditne ustreznosti opravi preko spleta. Večina finančnih institucij oz. bank tega še v taki meri do tega trenutka nima, zato so tudi čakalne vrste na bankah za odobritev kredita relativno dolge, tako da se morajo podjetja potem zgledovati po kakšnih alternativnih virih, ki so relativno hitreje dostopna.

Nek razume rok odobritve kredita je verjetno en teden, vse kar je daljše od tega, že selo načenja poslovni proces podjetja, vse kar pa je krajše od tega obdobja, pa gre podjetjem zelo v prid, ker lahko veliko hitreje pridejo do kredita. Na drugi strani imajo potem tudi podjetja neke dodatne obveznosti do tovrstnih ponudnikov v smislu rednega odplačevanja, ustreznega zavarovanja itd. Iz tega razloga ima lahko samo optimalni posluh za kredite za podjetja na drugi strani neka ista finančno-podjetniška institucija, ki je ažurna, fleksibilna in ki podjetjem prisluhne v procesu pridobivanja kratkoročnega kredita ali posojila. Iz tega razloga se lahko tudi ta pot opravi preko kratkega spletnega vprašalnika, ki je relativno kratek in hitro se ga reši, tako pa se pridobi finančne vire oz. kredit za podejtje.

KREDITNI VPRAŠALNIK

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.