Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Katera banka je najcenejša in katera najdražja. Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila, kredite, finančne vire in denar za podjetja

Katera banka je najcenejša in katera najdražja. Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila, kredite, finančne vire in denar za podjetja

19.01.2016

Ali dobite kredit oziroma posojilo na banki?

Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila, kredite, finančne vire in denar za podjetja, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita.

Iščete ugodno posojilo? Preverite spodaj zapisane primerjave slovenskih bank.

Slovenske banke žal ne financirajo vseh podjetij oz. jim ne odobrijo kredita. V kolikor potrebujete denar za nemoteno poslovanje in nakup materiala ali stroja, potem morate iskati alternativo. Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila, kredite, finančne vire in denar za podjetja vam nudi to alternativo. Posojilo ali kredit hitro odobrimo, brez nekih dodatnih stroškov posojila. Denar imate hitro pri sebi.

V kolikor ne želite izgubljati posla na konkurenci, ker so si upali tvegati in poiskati dodaten vir financiranja, potem kontaktirajte Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila, kredite, finančne vire in denar za podjetja. Denar ali kredit boste prejeli hitro in učinkovito.

 

Kontaktni podatki:

G: 070 304 304

E: info@pnc.si

W: www.pnc.si

 

 

Katera banka je najcenejša in katera najdražja. Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila, kredite, finančne vire in denar za podjetja

Banke so v enem letu podražile več kot osemdeset plačilnih storitev, ki jih občani najpogosteje uporabljajo, opozarjajo v Zvezi potrošnikov Slovenije (ZPS).

J. Z. / Ljubljana

19. 1. 2016, 08:39

(Foto: Shutterstock)

Največkrat, kar petnajstkrat, so podražili storitve pri Banki Koper, sledi Hranilnica Lon z enajstimi podražitvami, Banka Celje z devetimi podražitvami ter Hypo banka in NLB, ki sta storitve podražili osemkrat. Največjo podražitev smo opazili pri Hranilnici Lon, ki je nadomestilo za direktno obremenitev povečala za 33 odstotkov. Za več kot 20 odstotkov so posamezne storitve podražile tudi Abanka, Banka Koper,BKS, Deželna banka, Sberbank banka in banka Sparkasse.

Tudi deset pocenitev

Ob velikem številu podražitev so v ZPS v zadnjem letu opazili tudi deset pocenitev. Največ nadomestil, kar pet, so pocenili pri Poštni banki, ena storitev pa je postala cenejša pri Abanki, Banki Celje, Delavski hranilnici, Sparkasse in banki UniCredit.

Za tipičnega potrošnika, ki posluje na bančnem okencu, se je najbolj podražila košarica storitev komitentov Sberbank (20 %) in Hranilnice Lon (14 %), pri spletnih uporabnikih pa so se stroški poslovanja najbolj zvišali pri Hranilnici Lon (17 %) in Banki Koper (9 %).

Najcenejša je Delavska hranilnica

Potrošniki, ki poslujejo na bančnem okencu, bodo za svoje poslovanje na letni ravni najmanj odšteli pri Delavski hranilnici, le 50,54 evra. Deželna banka in Hranilnica Lon sta že več kot dvakrat dražji od najugodnejše, najdražje banke pa so Nova KBM, Sberbank in Hypo Alpe-Adria Bank, in sicer za več kot štirikrat.

Prek spleta najdražje SKB, Banka Koper in NLB

(Foto: ZPS)

Tudi pri poslovanju s spletno banko je najugodnejša Delavska hranilnica, pri kateri bo tipični potrošnik za stroške poslovanja na letni ravni odštel 48,14 evra. Za dobrih 30 evrov sta dražji naslednji najugodnejši banki, Deželna banka in banka BKS. Pri spletnem poslovanju so najdražje SKB banka, Banka Koper in NLB, pri katerih boste morali na leto za storitev spletne banke plačati več kot 100 evrov.

Tipičen slovenski potrošnik opravi na svojem bančnem računu na mesec šest plačil z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN – od tega štiri plačila z vrstico OCR), eno plačilo izvede z direktno obremenitvijo in eno s trajnim nalogom. Poleg tega trikrat na mesec dvigne gotovino na bankomatu druge banke in uporablja kartico z odloženim plačilom. Pri izračunih ZPS ne upošteva morebitnihpopustov za nove komitente, paketnih popustov ter ugodnosti glede na tip prejemnika ali način plačila. 

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.