Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Kratkoročni krediti | PNC

Kratkoročni krediti | PNC

19.04.2020

PNC | Kratkoročni krediti za mikro, mala podjetja in samostojne podjetnike, ki NE dobijo v nekem trenutku na banki kredita. To niso dolgoročni krediti, ki so namenjeni bolj nabavi nepremičnin, drugih večjih osnovnih sredstev, ali drugim večjim investicijam, ampak gre za kratkoročne kredite z dobo do enega leta in mišljeni bolj za obratni kapital, za nabavo materiala, financiranje tekočega poslovanja itd.

Na spletu je veliko ponudb bank za kratkoročne kredite oz. kratkoročno financiranje, tako da je potrebno dobro pregledati celotno ponudbo vseh bank. Pri malih podjetjih in samostojnih podjetnikih je velikokrat tako, da kljub pestri ponudbi bank za kredite, velikokrat izvisijo iz njihove ponudbe, ker ne ustrezajo raznim kriterijem za pridobitev kredita. Banke tudi počasi preurejajo svojo ponudbo in sam potek pridobitve kredita, tako da se vedno več stvari poenostavlja, koraki se digitalizirajo in čez čas bo možno že vse urediti preko spleta, od oddanega povpraševanja kredita, pa do končne odobritve kredita.

V kolikor podjetje ne dobi kredita na banki, lahko koristi kratkoročne kredita PNC, ki so res kratkoročne narave in namenjeni obratnemu kapitalu za tekoče poslovanje. Potek pridobitve je relativno enostaven in od oddanega povpraševanja do končne realizacije lahko mine zgolj 24 ur.

Definicijo kratkoročnega kredita lahko brez problema najdete na spletu, tako da ni potrebne teorije tukaj, ampak je specifika ta, da kratkoročni kredit ima relativno kratko dobo (od 1 do 12 mesecev), niso visoki (načeloma do 20.000,00 oziroma 30.000,00 EUR), imajo hiter značaj obračanja in so namenjeni predvsem za tekoče poslovanje. Podrobno ponudbo in potek preverite na posamezni spletni strani ponudnika kratkoročnega kredita.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.