Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PNC NALOŽBE NUDI KREDITE ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI POSOJILA, POTREBUJEJO PA DENAR ZA REDNO POSLOVANJE. POSOJILA MOGOČA OD 1.000 DO 30.000 EUR

KREDITI IN POSOJILA ZA PODJETJA. PNC NALOŽBE NUDI KREDITE ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI POSOJILA, POTREBUJEJO PA DENAR ZA REDNO POSLOVANJE. POSOJILA MOGOČA OD 1.000 DO 30.000 EUR

05.05.2016

POSOJILA, KREDITI, POSOJA DENARJA, FINANČNI VIRI, FINANCIRANJE PODJETIJ, POSOJILA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, POSOJA DENARJA ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI PREDITA ALI POSOJILA

So vas zavrnili na banki? Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? 

Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? 

Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center, PNC Naložbe d.o.o., k.d., Sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti in denar za podjetja, ki ne dobijo posojila na banki, potrebujejo pa denar za svoje poslovanje

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetij. Finančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na banki.Možnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni podjetniški finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

NE DOBITE KREDITA NA BANKI? POSOJILA IN KREDITI ZA PODJETJA TER SAMOSTOJNE PODJETNIKE OD 1.000 DO 30.000 EUR. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER NUDI KREDITE IN POSOJILA Z ZAVAROVANJEM ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO DENARJA NA BANKI IN GA POTREBUJEJO ZA POSLOVANJE ALI NAKUP OSNOVNIH SREDSTEV, MATERIALA ITD.

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe) nudi t. i. sekundarne finančne vire, posojila in kredite za podjetja in samostojne podjetnike, ki ne dobijo na banki kredita oz. posojila, od 1.000 pa do 30.000 EUR. Krediti oz. posojila so namenjena predvsem za podjetja, ki izkazujejo redno poslovanje in imajo ustrezno zavarovanje v obliki premičnine (stroji, vozila itd.) ali nepremičnine ter potrebujejo denar, posojilo oz. kredit za nadaljnji razvoj podjetja, nakup strojev, drugih osnovnih sredstev, nabavo materiala, poplačilo dolgov, druga vlaganja ali investicije. PNC Naložbe financira rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, od 0 pa do 19 zaposlenih, od 10.000 pa do 2.000.000 EUR letnega prometa, ki na trgu že nekaj let poslujejo, v skladu s ključnimi smernicami oz. postavkami kreditiranja podjetij s strani Podjetniškega Naložbenega Centra (PNC Naložbe). Posojilo oz. kredit je mogoče pridobiti na osnovi sledečih postavk:

  • Ročnost: od 1 do max. 3 leta.
  • Višina: od 1.000 do 30.000 EUR.
  • Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
  • Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
  • Donosnost oz. cena: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

KREDITI LEASINGI, UGODNA POSOJILA


KREDITI IN LEASINGI

Ker je naše osnovno poslanstvo zadovoljiti naše stranke, vam nudimo ugodne, primerne oblike kreditiov za nakup vozil ali gotovinska posojila za vsakokar. Zatorej v primeru, da si ne morate privoščiti nakupa vozila, ali potrebujete gotovino, nikar ne obupajte in nas pokličite, nas kontaktirajte preko e-pošte ali se oglasite v naši poslovni enoti in skupaj se bomo dogovorili o najugodnejši rešitvi vaše težave.

Image Description
Ugodna posojila

GOTOVINSKI KREDITI DO 8 LET

( zavarovanje kredita pri zavarovalnici ) , za vse zaposlene in upokojence
NAMEN
Posojilo je lahko gotovisnko, ali namensko ( za nakup vozila )
VIŠINA KREDITA
Znesek odobritve kredita je odvisen od vaše zaposlitve, že obstoječih obremenitev ter od vaše starosti. Max. znesek do 30.000 Eurov. Osebni dohodek se lahko bremeni tudi do 50 %.
Možnost poplačila starih obstoječih obveznosti.

GOTOVINSKI KREDITI NA POLOŽNICE – NA OSNOVI VOZILA

( Za vse zaposlene, upokojence ter podjetnike )
NAMEN
Posojilo je gotovinsko in je izplačljivo ob podpisu pogodbe
VIŠINA KREDITA
Znesek odobritve kredita je odvisen od vrednosti in starosti vašega vozila. Vozilo ne sme biti starejše od 9 let, odplačilo je na položnice.

STOPITE V KONTAKT

Vsako stranko obravnavamo individualno in se skušamo približati vašim željam in zmožnostim !
Za podrobnejše informacije nas prosim kontaktirajte, z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja !

NOVA ALFA ENA d.o.o., Ulica Eve Lovše 14, 2000 Maribor, p.e. Hajdoše 4, 2288 Hajdina
e-pošta : info@nova.alfaena.si
Tel.: 059 949 635. Fax : 059 949 635
Mob : 070 846 604

LEASINGI

Priljubljena oblika financiranja so tudi leasingi za nakup vozil. Med prednosti leasing financiranja sodijo enostavnejši dostop do financiranja, hitrejša realizacija, odplačevanje na položnice, pri kreditni sposobnosti se upoštevajo skupna nakazila ( os.dohodek ter dodatki ) ter dejstvo, da lahko v primeru, če ste že kreditno zadolženi, pod določenimi pogoji še vedno pridobite leasing.

NAMEN LEASINGA

Za nakup vozil.

FINANCIRANJE

Pri leasingu je potreben minimalni polog, ali asignacija ( financiranje zmanjšano za omenjen polog ), kar pa je odvisno od vrednosti in starosti predmeta ( npr. vozilo ), ki ga kupujete, ter vaše bonitete. V primeru, da kupujete novo vozilo pologa ni, plača se samo DDV.

DOBA FINANCIRANJA

Je odvisna od namena in sicer :
– za nova vozila do 84 mesecev
– za rabljena vozila do 84 mesecev

V zadnjem času je tudi vse pogostejša oblika financiranja ali leasinga prodaj in najemi nazaj ..( sell and lease back ). Gre za to, da je predmet financiranja ali leasinga osebno vozilo, v lasti tistega, ki želi najeti leasing. Lastnik ga proda leasing podjetju, potem pa ga najame nazaj v uporabo in ga obročno odplačuje do izteka pogodbe, s plačilom zadnjega obroka pa postane spet nazaj lastnik vozila.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.