Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | KREDITI LEASINGI, UGODNA POSOJILA, financiranje, posoja denarja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Podjetniški naložbeni center

KREDITI LEASINGI, UGODNA POSOJILA, financiranje, posoja denarja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Podjetniški naložbeni center

23.09.2016

KREDITI LEASINGI, UGODNA POSOJILA

Vir: http://alfaena.si/kredit.html


KREDITI IN LEASINGI

Ker je naše osnovno poslanstvo zadovoljiti naše stranke, vam nudimo ugodne, primerne oblike kreditiov za nakup vozil ali gotovinska posojila za vsakokar. Zatorej v primeru, da si ne morate privoščiti nakupa vozila, ali potrebujete gotovino, nikar ne obupajte in nas pokličite, nas kontaktirajte preko e-pošte ali se oglasite v naši poslovni enoti in skupaj se bomo dogovorili o najugodnejši rešitvi vaše težave.

Image Description
Ugodna posojila

GOTOVINSKI KREDITI DO 8 LET

( zavarovanje kredita pri zavarovalnici ) , za vse zaposlene in upokojence
NAMEN
Posojilo je lahko gotovisnko, ali namensko ( za nakup vozila )
VIŠINA KREDITA
Znesek odobritve kredita je odvisen od vaše zaposlitve, že obstoječih obremenitev ter od vaše starosti. Max. znesek do 30.000 Eurov. Osebni dohodek se lahko bremeni tudi do 50 %.
Možnost poplačila starih obstoječih obveznosti.

GOTOVINSKI KREDITI NA POLOŽNICE – NA OSNOVI VOZILA

( Za vse zaposlene, upokojence ter podjetnike )
NAMEN
Posojilo je gotovinsko in je izplačljivo ob podpisu pogodbe
VIŠINA KREDITA
Znesek odobritve kredita je odvisen od vrednosti in starosti vašega vozila. Vozilo ne sme biti starejše od 9 let, odplačilo je na položnice.

STOPITE V KONTAKT

Vsako stranko obravnavamo individualno in se skušamo približati vašim željam in zmožnostim !
Za podrobnejše informacije nas prosim kontaktirajte, z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja !

LEASINGI

Priljubljena oblika financiranja so tudi leasingi za nakup vozil. Med prednosti leasing financiranja sodijo enostavnejši dostop do financiranja, hitrejša realizacija, odplačevanje na položnice, pri kreditni sposobnosti se upoštevajo skupna nakazila ( os.dohodek ter dodatki ) ter dejstvo, da lahko v primeru, če ste že kreditno zadolženi, pod določenimi pogoji še vedno pridobite leasing.

NAMEN LEASINGA

Za nakup vozil.

FINANCIRANJE

Pri leasingu je potreben minimalni polog, ali asignacija ( financiranje zmanjšano za omenjen polog ), kar pa je odvisno od vrednosti in starosti predmeta ( npr. vozilo ), ki ga kupujete, ter vaše bonitete. V primeru, da kupujete novo vozilo pologa ni, plača se samo DDV.

DOBA FINANCIRANJA

Je odvisna od namena in sicer :
– za nova vozila do 84 mesecev
– za rabljena vozila do 84 mesecev

V zadnjem času je tudi vse pogostejša oblika financiranja ali leasinga prodaj in najemi nazaj ..( sell and lease back ). Gre za to, da je predmet financiranja ali leasinga osebno vozilo, v lasti tistega, ki želi najeti leasing. Lastnik ga proda leasing podjetju, potem pa ga najame nazaj v uporabo in ga obročno odplačuje do izteka pogodbe, s plačilom zadnjega obroka pa postane spet nazaj lastnik vozila.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.