Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Podjetja kot družbe in samostojni podjetniki: posojilo in krediti v višini do 20.000,00 EUR brez odvečne administracije

Podjetja kot družbe in samostojni podjetniki: posojilo in krediti v višini do 20.000,00 EUR brez odvečne administracije

12.05.2020

Veliko teorij in veliko teksta je bilo že napisano na temo, kako podjetje oziroma še boljše rečeno, kako podjetnik pravilno vodi podjetje, ampak to ne v smislu menedžiranja, ampak v smislu upravljanja finančnih virov. Da podjetje in podjetnik držita korak pred konkurenco, morata zelo spretno krmariti med razmerjem lastnih virov in dolžniških virov, ker predvsem mala podjetje, brez nekega dobrega finančnega načrta, kako koristiti razne finančne vire, ne morejo optimalno rasti. Na tej poti tako pridejo zelo do izraza različne ponudbe kratkoročnih in tudi raznih dolgoročnih kreditov za podjetja in samostojne podjetnike.

Podjetja in podjetniki se dnevno srečujejo z najrazličnejšimi izzivi, bodisi v poslovnem procesu, bodisi v nabavi, bodisi v prodaji. Poleg zelo močnega podjetnika, še vedno ključno vlogo v vsakem podjetju igrajo finance in finančni viri. Če podjetnik ne ureja dobro tega področja, bo lahko prej ali slej prišlo do kakšnega zamika pri rasti, ker mala podjetja, ki so vedno najbolj na udaru na trgu in predvsem tista mala podjetja, ki imajo potencial nadaljnje rasti, morajo to področje financ zelo dobro urejati, da lahko rastejo, nabavljajo robo oz. zaloge in pridobivajo nove stranke. Tisti podjetnik, ki nekoliko ne tvega, ne bo nikdar uspel doseči zadovoljivo rast, tako da bodo druga podjetja kot odjemalci, odvisni od njega in bo on prešel v vlogo dobavitelja.

Vsa podjetja in samostojni podjetniki, ki iščete kredit ali hitro posojilo in ne dobite denarja na banki, izpolnite spodnji spletni kreditni vprašalnik, ki vam vzame manj kot 2 minuti časa. Hitra presoja kreditne ustreznosti podjetja:

KREDITNI VPRAŠALNIK

Vsakodnevna poslovna tveganja in vzdrževanje korak pred konkurenco so za mala podjetja in samostojne podjetnike vsekakor velik dnevni izziv in zalogaj, tako v znanju, kot tudi v ohranjanju ustrezne finančne podobe podjetja. Na trgu dnevno rastejo nova podjetja in konkurenca nikdar ne počiva. Zato je tisti preskok, ki loči malo podjetje od “navadnega”, do podjetja, ki bo preraslo v malo večje, vsekakor ustrezna finančna struktura tega podjetja. Tako bi na tem mestu morale banke postoriti svojo primarno poslanstvo in urediti ustrezno kreditiranje predvsem malih podjetji. Zdaj, ali banke financirano in podpirajo vse projekte, ali ne, bodo najbolj vedeli podjetniki sami, ki se dnevno srečujejo s temi težavami.

Sveži prilivi finančnih virov v obliki posojila, kredita, bančnega financiranja itd., vsekakor pomaga podjetju pri tekočem poslovanju, sploh tista podjetja, ki so v neki fazi rasti in morajo sproti in dnevno zalagati finančne vire za tekoče poslovanje.

Ali imate dobro poslovanje, redne stranke, celo rastete v tekočem poslovanju, a vam banka ne odbori kredita oz. odobri potrebnih finančnih virov za nemoteno tekoče poslovanje in nabavo materiala?

Podjetniki se dnevno srečujejo s svojim poslovnim procesom in preprosto ne morejo biti eksperti na vseh področjih, zato bi morala biti naloga banke, da jim omogoči tako strokovno pomoč, kjer bo referent bil hkrati tudi svetovalec in to ne samo, ko pride podjetnik po kredit na banko, ampak da bo vsako podjetje sproti spremljal in mu svetoval. Ali pa vsaj tista podjetja, ki imajo potencial rasti in bi se takim morali bolje posvetiti, jim bolje svetovati, pripravljati razne dokumente in ponudbe pri pridobivanju kredita itd. Kot smo že zapisali, morajo v teoriji mala podjetja dejansko najbolj dolgo čakati na denar od plačnikov, ker so pač mala podjetja in v tem vmesnem času, morajo podjetja vseeno plačevati svoje obveznosti, nabavljati surovino, robo, material itd. Kaj storiti, ko banka reče NE pri odobritvi kredita in vam ne da posojila?

Če podjetje nima vsega tega ustrezno urejenega, se lahko kaj hitro dogodi, da bo obtičalo v razvoju na mestu in ne bo izkoristilo celotnega svojega potenciala rasti. Zato pa mora podjetnik biti v neprestanem stiku s svojo banko, ali pa če mu banka ne odobri kredita, ga preprosto najti preko spleta v obliki sekundarnih finančnih virov in posojil, ki so za tista podjetja, ki ne dobijo kredita na banki in bo lahko poslovni proces stekel neovirano dalje.

Za optimalno rast podjetja, če ne dobi kredita na banki, so t.i. sekundarni podjetniški finančni viri, ki so v obliki hitrih kratkoročnih kreditov in posojil

S pomočjo hitrega kratkoročnega kredita ali na splošno rečeno, s pomočjo kratkoročnim financiranjem podjetji, lahko podjetja neovirano poslujejo in dosežejo na trgu konkurenčno prednost pred ostalimi v svoji panogi. Hitri kratkoročni krediti tako omogočajo financiranje tekočega poslovanja, lahko se smatrajo tudi v obliki limita, ali projektnega financiranja, recimo pri nabavi dodatnega materiala za fasade itd., ali pa čisto preprosto v obliki kratkoročnega kredita. Tako so kratkoročni krediti za obdobje do enega leta in predvsem nižji zneski, od 1.000,00 do 20.000,00 EUR, mišljeni predvsem v obliki obratnega kapitala. Ti viri so namenjeni predvsem malim podjetjem, ki v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki, potrebujejo pa denar za tekoče financiranje poslovnega procesa.

PNC tako s sekundarnimi finančnimi viri v obliki kratkoročnih hitrih kreditov želi ponuditi podjetjem alternativni finančni vir, če ne dobijo kredita na banki in potrebujejo denar za tekoče poslovanje v smislu obratnega kapitala.

Hitri kratkoročni krediti. Preveri kreditno ustreznost podjetja TUKAJ.

Kaj so sekundarni podjetniški finančni viri v obliki hitrih kratkoročnih kreditov:

 1. hitri kratkoročni kredit je mogoče dobiti že v enem dnevu,
 2. vso dokumentacijo dejansko podjetje zbere v manj kot dveh minutah, tako da ni tako kot na banki, kjer je potrebno dolge romane skupaj spravljati,
 3. izplačilo na TRR račun podjetja se lahko dejansko v roku 24 ur izvrši,
 4. prvi korak je izpolniti spletni kreditni vprašalnik TUKAJ,
 5. drugi korak je poslati ustrezno dokumentacijo, tretji korak pa je odobritev,
 6. gre za kratkoročne kredita za obdobje IZKLJUČNO enega leta,
 7. za zneske od 1.000,00 pa do 20.000,00 EUR,
 8. podjetje mora biti plačilno sposobno za znesek, za katerega se poteguje,
 9. podjetje mora za zneske nad 3.000,00 EUR zagotoviti ustrezno dokumentacijo.
 10. krediti so namenjeni IZKLJUČNO podjetjem in samostojnim podjetnikom,
 11. zaželen minimalni letni promet je vsaj 50.000,00 EUR,
 12. vrsta kredita: hitri kratkoročni kredit, če banka reče NE in podjetja potrebujejo posojilo za tekoče poslovanje v obliki obratnih sredstev.

Pridobitev in odobritev kredita ali posojila – hitra in enostavna

Za kratkoročne kredite izpolnite kreditni vprašalnik, ali pišite na E: info@pnc.si, ali pokličite na G: 070 304 304.

Za hitra posojila prav tako najprej izpolnite kratko vprašalnik in nato posredujte vso potrebno dokumentacijo.

Hitri kratkoročni finančni viri niso mišljeni kot dolgoročni krediti, ali stanovanjski krediti, ali investicijski ugodni krediti, ali celo limiti, ampak kot kratkoročni hitri obratni kapital oz. sredstva. Za vse ostalo obiščite SPLETNO STRAN

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.