Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | PODJETNIŠKI KREDITI ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI POSOJILA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE PONUJA POSOJILA, KREDITE IN DENAR ZA PODJETJA, KI IMAJO ZAVAROVANJE

PODJETNIŠKI KREDITI ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI POSOJILA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE PONUJA POSOJILA, KREDITE IN DENAR ZA PODJETJA, KI IMAJO ZAVAROVANJE

28.02.2016

POSOJILA, KREDITI, POSOJA DENARJA, FINANČNI VIRI, FINANCIRANJE PODJETIJ, POSOJILA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, POSOJA DENARJA ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI PREDITA ALI POSOJILA

So vas zavrnili na banki? Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center, PNC Naložbe d.o.o., k.d., Sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti in denar za podjetja, ki ne dobijo posojila na banki, potrebujejo pa denar za svoje poslovanje

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetijFinančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na bankiMožnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni podjetniški finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

PODJETNIŠKI KREDITI ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI POSOJILA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE PONUJA POSOJILA, KREDITE IN DENAR ZA PODJETJA, KI IMAJO ZAVAROVANJE

PODJETNIŠKI KREDITI ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI POSOJILA. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE PONUJA POSOJILA, KREDITE IN DENAR ZA PODJETJA, KI IMAJO ZAVAROVANJE

Stanovanjski kredit – možne poti pridobitve kredita

24.02.2012 13:15
Objavljeno v stanovanjski kredit | Brez komentarjev

Lastna nepremičnina je življenjski cilj vsakega posameznika.Stanovanjski kredit je za mnoge edina možnost, da si zagotovijo lastno nepremičnino. Pridobitev stanovanjskega kredita je vse prej, kot lahka. Stanovanjski kredit je mogoče pridobiti le, če imate redne prihodke ali poenostavljeno rečeno, ste med tistimi srečneži, ki imajo službo na nedoločen čas.

Za mlade, ki bi želeli pridobiti stanovanjski kredit je situacija dandanes precej komplicirana. Največji problem je pomanjkanje rednih zaposlitev. Trenutni trend na trgu dela so zgolj zaposlitev za določen čas, pa še to preko s.p.-jev in pogodb za določen čas. Tudi, če preko takih oblik dela zaslužite dovolj, kredita vseeno ne boste dobili. Kaj vam preostane? Ena od možnosti je najem kredita preko tretje osebe. Najbolje je, da je to ožji družinski član, ki ima redno zaposlitev in dobro bonitetno oceno pri banki. Za pridobitev stanovanjskega kredita vse potrebno uredi ta oseba, vi se pa seveda morate zavedati svoje odgovornosti. V praksi to pomeni, plačevanje mesečnega obroka stanovanjskega kredita. To pomeni, da niti pod razno ne smete postati nelikvidni. Mislim, da bo že samo dejstvo, da boste npr. v 20ih letih lastnik nepremičnine, zadosten motivator, da naredite vse, da boste svoje obveznosti redno poravnali.

Situacija na trgu nepremičnin bi se morala korenito spremeniti. Država bi nujno morala razmišljati o formiranju sklada, ki bi mladim omogočal pridobitev stanovanjskega kredita. Trenutno se zdi, kot da državi za mlade sploh ni mar. Že nižje obrestne mere za najem stanovanjskega kredita bi marsikomu precej približale realizacijo, tega tako želenega življenjskega cilja.

Kaj lahko mladi še naredimo, da bomo enkrat le postali lastniki nepremičnine? Najboljša naložba je naložba v znanje. Boljša izobrazba omogoča večje možnosti na trgu dela, kar privede tudi do precej boljšega izhodišča pred bančnim okencem. Tako, kot je vaš cilj nepremičnina, tako naj vaš cilj postane tudi konstantno izobraževanje in izpopolnjevanje. Tudi taka usmeritev ni garancija, da stanovanjski kredit tudi dejansko enkrat dobite, ampak, če drugega ne, boste akumulirali toliko znanja, da si boste tudi brez stanovanjskega kredita lahko zgradili oz. kupili svojo nepremičnino.

Obilo uspeha vam želim.

 

Stanovanjski kredit je namenjen vsem, ki se odločate za:

• nakup zemljišča,
• nakup stanovanja, hiše ali vikenda,
• gradnjo hiše ali vikenda,
• prenovo vašega stanovanja ali hiše …

Stanovanjski kredit

Na kaj morate pomisliti, ko se odločate za najem stanovanjskega kredita?

Kakšen znesek potrebujete in koliko na mesec lahko namenite za odplačevanje kredita, kakšna doba odplačevanja vam ustreza (najdaljša možna odplačilna doba je 25 let), kako boste kredit zavarovali (poroštvo, nepremičnina, življenjsko zavarovanje …).

Prednosti stanovanjskega kredita pri banki Sparkasse:

• individualno prilagojena obrestna mera (vezana na referenčno obrestno mero euribor),
• možnost delnega izplačila pri gradnji hiše, s čimer si lahko zagotovite dokončanje gradnje,
• prilagojen čas odplačevanja,
• možnosti moratorija,
• nakazilo gotovine brez predračunov,
• natančen pravni pregled in cenitev nepremičnine,
• spremljanje stanja kredita preko elektronske banke Net.Stik,
• brezplačno osebno svetovanje izkušenih finančnih svetovalcev.

Izkoristite brezplačno celostno svetovanje Dom Check

Na celostnem svetovanju glede gradnje, prenove ali nakupa nepremičnin se boste z našim finančnim svetovalcem  pogovorili o vašem projektu in izračunali celotne stroške investicije ter naredili podroben izračun vaših prihodkov in odhodkov. Skupaj boste sestavili načrt financiranja, ki bo prilagojen vašim željam in zmožnostim ter izračunali razpoložljiv znesek, ki ga lahko namenite odplačevanju anuitete. Pri tem upoštevamo vaša lastna sredstva, dohodke iz delovnega razmerja, ter druge dokazljive dohodke.

Poleg finančnega načrta vam bo finančni svetovalec odgovoril tudi na vprašanja glede zemljiško-knjižnega zavarovanja, premoženjskega zavarovanja ter vam svetoval tudi glede postopka gradnje, pridobitve dovoljenj in podobno.

Prijavljam se na Dom Check.

Premoženjsko zavarovanje

Premoženjsko zavarovanje hiše, stanovanja in stanovanjske opreme krije stroške obnove in popravila po zavarovalnem primeru, v katerem je bilo vaše premoženje poškodovano ali uničeno. Pri premoženjskem zavarovanju ni pomembna samo višina premije, ampak predvsem zaščita, ki jo dobite.

Stanovanjski kredit
Poleg stanovanjskega kredita lahko za vas uredimo tudi premoženjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Wiener Städtische:

  • vsa kritja so vključena na eni polici, za celotno trajanje zavarovanja,
  • zavarovalna vsota ustreza celotni vrednosti zavarovanih stvari in je zadostna tudi pri velikih škodah, kjer je oprema uničena v celoti,
  • vsa zavarovanja so sklenjena na novo vrednost, kar pomeni, da vam zavarovalnica povrne celotno škodo, brez odbitka amortizacije in ne samo škode do stvarne vrednosti,
  • oblikovani paketi, kjer so že v osnovnem paketu vse pomembne nevarnosti in ni potrebno zavarovati dodatnih nevarnosti posebej (steklo, oplesk ….),
  • ugodna premija za obseg kritij, ki jih ponujamo,
  • izjemno visoki limiti pri odgovornostnih zavarovanjih do 250.000 EUR po celem svetu,
  • avtomatično kritje ekoloških škod in čistih premoženjskih škod,
  • enostaven izračun zavarovalne premije,
  • obnova zavarovanj ni potrebna, trajanje zavarovanja je 10 let.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.