Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Podjetniško kreditiranje in financiranje. Likvidnost podjetja in odkup terjatev. Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe :: krediti in posojila za podjetja

Podjetniško kreditiranje in financiranje. Likvidnost podjetja in odkup terjatev. Podjetniški naložbeni center, PNC Naložbe :: krediti in posojila za podjetja

28.09.2016

Odkup terjatev

Odkup terjatev vam omogoča takojšnje nakazilo po izdaji računa. S-Factoring vam nakaže vaš denar najkasneje v 24 urah po odstopu terjatve – 80% vrednosti (vključno z DDV-jem) takoj, ostalih 20% po prejemu plačila vašega kupca!

Faktoring – večja stabilnost in konkurenčnost!

S takojšnjim nakazilom denarja po izdaji računa lahko vaše podjetje koristi pridobljena sredstva za redna ali predčasna plačila dobaviteljem ter si tako utrdi položaj pri dobaviteljih in pridobi najboljše pogoje poslovanja! Istočasno vam takojšnje nakazilo denarja omogoča, da lahko vašim kupcem omogočite daljša odložena plačila ter si s tem zagotovite konkurenčnejši nastop na trgu!

Zavarovanje terjatev – rešite se skrbi rizika neplačila!

S-Factoring vašemu podjetju nudi zavarovanje terjatev. S tem S- Factoring prevzame tveganje plačila terjatev v primeru, če dolžnik postane nesolventen. Zagotovite si varno rast in sigurno plačilo!

Upravljanje terjatev – prihranek časa za vodenje in odločitve!

S-Factoring lahko namesto vas upravlja terjatve. Upravljanje terjatev so razne storitve, kot vodenje knjigovodstva dolžnikov, spremljanje dolžnikovega limita ter opominjanje in unovčevanje terjatev. Opominjanje z naše strani skrajša čas odprtosti terjatev, istočasno pa bomo prihranili vaš trud in čas, ki bi ga za to porabili v vašem podjetju. Svoj čas namenite raje vodenju poslovanja!

Financiranje terjatev – financiranje brez materialnih zavarovanj

Financiranje terjatev vam omogoči, da obdržite svojo lastnino! Financirajte se preko vaših terjatev. Vaša banka želi zavarovanje, mi zagotavljamo financiranje na podlagi vaših terjatev. Terjatve so za vas gotovina in za nas zadostno zavarovanje!

Vir: http://www.banka-koper.si/Pravne_osebe/Financiranje_poslovanja/Odkup_terjatev/Odkup_terjatev

Odkup terjatev

Ena izmed možnosti predvsem kratkoročnega financiranja je tudi odkup terjatev. Kot upnik nam lahko prodate še nezapadle terjatve, ki izhajajo iz naslova dobave blaga ali opravljene storitve. Znesek prodane terjatve, znižan za diskont in stroške odkupa, vam nakažemo na vaš transakcijski račun.

Nudimo vam tudi okvirni odkup terjatev, ki omogoča odkup več nastalih in še ne zapadlih terjatev ter na osnovi določenega posla v prihodnosti nastajajočih terjatev, ki jih imate ali boste imeli, do enega dolžnika, ob različnih datumih.

Poleg možnosti terjatve na osnovi fakture ali pogodbe vam nudimo možnost odkupa tudiakreditivnih terjatev in meničnih terajtev.

Banka Koper - Odkup terjatev

Odkup terjatev

Informativno naročilo

Koristne informacije

GLAVNE PREDNOSTI:

    • kljub daljšemu rok plačila, ki ga omogočate vašemu kupcu, lahko prej pridobite likvidna sredstva,
    • lažje uravnavanje vaše likvidnosti, ne glede na točnost plačil kupcev.

OSNOVNE LASTNOSTI:

  • odkupujemo že nastale, še ne zapadlein nesporne terjatve, ki izhajajo iz naslova dobave blaga in storitev,
  • znesek kupnine iz naslova sredstev prodane terjatve znižamo za znesek diskonta inenkratni strošek odkupa; Če je terjatev ob zapadlosti poravnana, kasnejših stroškov ni,
  • terjatve odkupujemo z regresno pravico.

 

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.