Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Podjetništvo – prvi koraki in pričetek

Podjetništvo – prvi koraki in pričetek

11.04.2020

Včasih posameznik pride do spoznanja, da so časi, milo rečeno, turbulentni, tako imenovane  varne službe ne obstajajo več in se poda na pot podjetništva.

Najbolje je, da ga v to pritegne neka ideja, torej, kako prodati trgu  zadevo, ki si jo je zamislil, in ne iz nuje, torej v smislu – ne dobim službe, primoran bom nekaj delati sam.

Seveda je treba biti realen in se v startu pripraviti na dejstvo, da bo to vse prej kot lahka in udobna pot. V prvi vrsti je v Sloveniji za to potrebno premagati veliko birokratskih ovir in se mentalno  pripraviti, da ne klecnemo že ob le-teh.

Če se podajamo v vode, kjer denar ne bo začel pritekati hitro, potrebujemo tudi precej več začetnega kapitala kot sicer.

Realnost je pač taka, da investitorji ne čakajo za vsakim vogalom in da moramo v podjetje vložiti ves kapital, ki ga premoremo, da »biznis zalaufa«, velikokrat pa še dodati kakšna posojila od ožje in širše družine. In potem garati, da jih čimprej izplačamo in upravičimo tudi svojo investicijo.

Skorajda ne obstaja  podjetje, ki ne bi potrebovalo dodatnega financiranja v prvih letih razvoja.

Ker trenutno živimo sredi korona krize, bodo mikro in mala podjetja krvavo potrebovala tudi kapital za restart podjetja.

Kje najti kapital? Banke? Zveni kot  slaba šala.

Predlagam vam, da rešite kreditni vprašalnik in se pozanimate o pogojih financiranja (KREDITNI VPRAŠALNIK).

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.