Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Pomurski tehnološki park s številnimi priložnostmi za pomurska podjetja. PNC Naložbe. Podjetniški Naložbeni Center

Pomurski tehnološki park s številnimi priložnostmi za pomurska podjetja. PNC Naložbe. Podjetniški Naložbeni Center

01.08.2016

Pomurski tehnološki park s številnimi priložnostmi za pomurska podjetja

23.03.2016 ob 10:00

(Vir: http://www.pomurec.com/vsebina/37371/Ne_zamudite__Pomurski_tehnoloski_park_s_stevilnimi_priloznostmi_za_pomurska_podjetja)
 • Pomurski tehnološki park tokrat ponuja podporo tako mladim, inovativnim podjetjem, kot tudi tistim podjetjem, ki delujejo že dlje časa. Mladim start-upom so na voljo poslovni prostori, vsem pa tudi pomoč pri pridobivanju državnih in evropskih finančnih sredstev ter mentorstvo.
 •  

  Kaj vse imajo oz. bodo imela pomurska podjetja na razpolago za zagon posla v letu 2016?

  Običajno so prvi meseci v letu namenjeni razvoju novih produktov, iskanju novih idej za prodornejši nastop na tujih trgih, najemu ali gradnji prostorskih kapacitet, nabavi strojev in opreme, zagonu novih podjetij ter kar je najpomembnejše, iskanju ugodnih finančnih virov ter zapiranju finančne konstrukcije planiranega. Omeniti velja, da za MSP prihaja z novo finančno perspektivo kar nekaj novih finančnih inštrumentov tako na regionalnem kot na nacionalnem nivoju,  za najprodornejše pa bodo na razpolago tudi evropska sredstva.  Podporo pri zagonu dejavnosti pa nudi tudi Pomurski tehnološki park.

  Brezplačne prostorske kapacitete v Pomurskem tehnološkem parku

  Pomurski tehnološki park, podjetje za pospeševanje podjetništva v Pomurski regiji, ki skrbi tudi za dvig podjetniške kulture med mladimi, nudi mladim, start:up podjetjem brezplačno koriščenje infrastrukture za obdobje šest mesecev. Podjetjem so na razpolago opremljene pisarne različnih velikosti na lokaciji v Murski Soboti in Ljutomeru. Tehnološki park želi s pozivom za brezplačno koriščenje infrastrukture objavljenim na spletni strani www.p-tech.si spodbuditi zagon in rast inovativnih in razvojno naravnanih podjetij, ki potrebujejo prostorske kapacitete za zagon svoje dejavnosti. Poziv je odprt do 15.04.2016.

  Za brezplačno koriščenje infrastrukture se lahko prijavite TUKAJ.

  Podjetniški Roadshow tokrat v Gornji Radgoni v sklopu sejma GREEN

  V Pomurskem tehnološkem parku vsako leto organizirajo Podjetniški Roadshow namenjen mladim podjetjem – letos  bo v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija in Pomurskim sejmom potekal v Gornji Radgoni v okviru 3. sejma GREEN – mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga ter bo namenjen tako podjetjem v zgodnjih fazah razvoja kot tudi podjetjem v fazi rasti. Dogodek bo potekal v četrtek, 31.03.2016 ob 11.00 uri v Dvorani 5 Pomurskega sejma. Več o sejmu GREEN lahko preberete TUKAJ.

  Podjetniški Roadshow je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavljene bodo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja, zakaj sodelovati na tekmovanju Start:up Slovenija ter kje pridobiti potrebno znanje za hitrejši podjetniški razvoj.

  Na Roadshowu bodo organizatorji predstavili sodobne podjetniške metode, ki podjetjem zagotavljajo hitrejši napredek in pridobitev povratnih informacij iz trga. Predstavljeni bodo programi Slovenskega podjetniškega sklada – finančni instrumenti za financiranje zagona in rasti podjetij. Poudarek bo na pridobitvi zagonske spodbude P2 in tekmovanju Start:up Slovenija, ki želi prepoznati najboljša start:up podjetja v najzgodnejši razvojni fazi in jih strokovno ter medijsko podpreti.

  Pridite po informacije – osebno svetovanje in odgovori iz prve roke

  V okviru Podjetniškega Roadshow-a bo potekal pogovor z uspešnim podjetnikom o korakih napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri razvoju njegovega podjetja. Na dogodku se bodo organizatorji in udeleženci pogovorili o najpogostejših vprašanjih in dilemah podjetnikov, ki se odločajo za sodelovanje v predstavljenih programih. Podjetjem bo namenjen tudi čas za osebno svetovanje pri pripravi in oddaji vlog na razpise in prijave na tekmovanje.

  Na dogodek Podjetniški Roadshow se lahko prijavite TUKAJ.

  Šola podjetništva »Start:up Geekhouse šola«

  V mesecu aprilu v Pomurskem tehnološkem parku predvidevajo izvedbo brezplačnega podjetniško-mentorskega usposabljanja za vse ambiciozne posameznike ali skupine, ki želijo ustanoviti podjetje v Pomurju, ali pa podjetje že imajo. V okviru 10-urnega programa usposabljanja, bodo udeležence dodatno pripravili na zagon podjetja in na kandidaturo za sredstva Slovenskega podjetniškega sklada (razpisi: P2, P2R, P2L, SK 75, SK 200, P7, P1, idr.) ter sredstva iz naslova Pomurskega zakona.  Mentorski program bo zajel sistematična izobraževalna srečanja in praktično delo na posameznih poslovnih funkcijah pod skrbnim mentorstvom. Zagotovljeno bo dodatno individualno mentorstvo 1:1.

  Za vse podrobne informacije o brezplačnem koriščenju infrastrukture Pomurskega tehnološkega parka, o aktualnih programih in prijavi v šolo podjetništva ter finančnih instrumentih za zagon in rast podjetja kontaktirajte Pomurski tehnološki park, d.o.o., kontaktna oseba: ga. Marjetka Jakob po e-pošti: marjetka@p-tech.si ali pokličite na tel. št. 02 5308 200. Podrobnejše informacije najdete tudi na spletni strani www.p-tech.si.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.