Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | POSOJA DENARJA PODJETJEM IN SAMOSTOJNIM PODJETNIKOM OD 1.000 DO 30.000 EUR, KI NE DOBIJO NA BANKI KREDITA, KLJUB DOBREMU POSLOVANJU IN ZAVAROVANJU. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI FINANČNE VIRE, POSOJILA IN KREDITE ZA PODJETJA

POSOJA DENARJA PODJETJEM IN SAMOSTOJNIM PODJETNIKOM OD 1.000 DO 30.000 EUR, KI NE DOBIJO NA BANKI KREDITA, KLJUB DOBREMU POSLOVANJU IN ZAVAROVANJU. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI FINANČNE VIRE, POSOJILA IN KREDITE ZA PODJETJA

26.02.2016

POSOJILA, KREDITI, POSOJA DENARJA, FINANČNI VIRI, FINANCIRANJE PODJETIJ, POSOJILA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, POSOJA DENARJA ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI PREDITA ALI POSOJILA

So vas zavrnili na banki? Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center, PNC Naložbe d.o.o., k.d., Sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti in denar za podjetja, ki ne dobijo posojila na banki, potrebujejo pa denar za svoje poslovanje

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetijFinančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na bankiMožnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni podjetniški finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

Posoja denarja, krediti za podjetja, samostojne podjetnike in pravne osebe. Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila vsem podjetjem, ki ne dobijo na banki denarja za svojo rast in razvoj. Podjetniške finance za nakup materiala. Imate dobro poslovanje in ustrezno zavarovanje?

Posoja denarja, krediti za podjetja, samostojne podjetnike in pravne osebe. Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi posojila vsem podjetjem, ki ne dobijo na banki denarja za svojo rast in razvoj. Podjetniške finance za nakup materiala. Imate dobro poslovanje in ustrezno zavarovanje?

POSOJA DENARJA PODJETJEM IN SAMOSTOJNIM PODJETNIKOM OD 1.000 DO 30.000 EUR, KI NE DOBIJO NA BANKI KREDITA, KLJUB DOBREMU POSLOVANJU IN ZAVAROVANJU. PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE D.O.O., K.D. NUDI FINANČNE VIRE, POSOJILA IN KREDITE ZA PODJETJA

PREDNOSTI
Izjemna ponudba nižjih obrestnih mer – pohitite, sredstva so omejena!
Kredit odobrimo v 30 minutah.
Potrditev podatkov o zaposlitvi in plači potrebna zgolj izjemoma.
Kredit do 3.000 EUR in 36 mesecev lahko sklenete tudi preko Bank@neta
Takojšnje izplačilo zneska kredita na osebni račun.

ZNAČILNOSTI
KAKO DO KREDITA
INFORMATIVNI IZRAČUN
NAROČI SVETOVANJE
OBRESTNE MERE
Značilnosti kredita
 • Znesek kredita je lahko do največ 20.000 EUR .
 • Najmanjša mesečna obveznost je 25 EUR.
 • Doba odplačila je lahko do največ 5 let.
 • Komitenti lahko odplačevanje kredita spremljate preko spletne banke Bank@Net .

Višina zneska kredita, doba in stroški odplačevanja, stroški odobritve ter potrebna dokumentacija so odvisni od poslovanja kreditojemalca.

Zavarovanje

Kredit Takoj lahko zavarujete z različnimi zavarovanji. Izbirate lahko med naslednjimi zavarovanji:

 

 • s plačilom stroškov odplačevanja (lahko tudi za kredite do 20.000 EUR),
 • s poroki,
 • z vezavo evrskih sredstev,
 • z zastavo vrednostnih papirjev,
 • z zastavo nepremičnin,
 • z vinkulacijo police življenjskega zavarovanja,
 • z ostalimi oblikami zavarovanja in njihovimi kombinacijami.

 

Če želite večjo varnost in gotovost ter želite poskrbeti tudi za finančno varnost svojih najbližjih, se lahko kreditojemalci kredita za 5 let zavarujete še z življenjskim zavarovanjem kreditojemalca.

Z rastjo in širitvijo podjetniške dejavnosti se potrebe po financiranju povečujejo.
Zasebnikom in podjetjem, ki iščete možnosti za financiranje naložb v osnovna in trajna obratna sredstva, v Novi KBM ponujamo dolgoročne kredite do deset let za uresničitev poslovnih načrtov in novih poslovnih idej.

Se zanimate za dolgoročna razvojna sredstva pod ugodnejšimi pogoji?
Kredite lahko najamete pod ugodnejšimi pogoji v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom, SID viri, EIB viri, garancijskimi skladi in občinami. Namenjeni so vsem zasebnikom in podjetjem, ki izpolnjujete razpisne pogoje finančnih institucij.

Zasebnikom in podjetjem, ki potrebujete vire za financiranje tekočega poslovanja.
Za financiranje tekočega poslovanja vam ponujamo različne vrste kratkoročnega kreditiranja.

Za zasebnike in podjetja, ki želite s prodajo terjatev priti hitreje do likvidnih sredstev.
Želite s prodajo terjatev priti hitreje do likvidnih sredstev in hkrati odpraviti še tveganje neplačil s strani kupcev? Odkup terjatev v Novi KBM vam zagotavlja ugoden in prilagodljiv vir financiranja, s katerim lahko izboljšate likvidnost vašega podjetja.
komu je namenjen?

Velikim, srednjim in malim podjetjem ter zasebnikom, ki potrebujete finančna sredstva za financiranje dolgoročnejših naložb v osnovna in trajna obratna sredstva.

PREDNOSTI
Prilagodljiv vašim potrebam in željam.
Namenska poraba sredstev.
Glavnico odplačujete po dogovoru, obresti mesečno.

ZNAČILNOSTI
VRSTE KREDITOV
Potrebujete dodatna sredstva za realizacijo vaših poslovnih načrtov doma ali v tujini? Vam pri izvedbi novih poslovnih idej pogosto zmanjkuje finančnih sredstev? Dolgoročni kredit Nove KBM vam bo v pomoč pri uresničitvi načrtov.
Značilnosti
 • Odplačilna doba kredita je praviloma od enega do desetih let.
 • Obrestna mera in stroški odobritve so odvisni od bonitete podjetja, poslovanja podjetja (preteklega in sedanjega ter ocene bodočega), ročnosti kredita, kvalitete zavarovanja in poslovnega sodelovanja z našo banko na drugih področjih.
 • Osnovni instrument za zavarovanje kredita so podpisane bianco menice z menično izjavo s pooblastilom za izpolnitev in unovčenje menic. Kot dopolnilne instrumente zavarovanja lahko predlagate:
  • zastavo nepremičnega ali premičnega premoženja – Seznam cenilcev,
  • zastavo vrednostnih papirjev,
  • zastavo depozitov,
  • zastavo terjatev,
  • zastavo polic življenjskega zavarovanja,
  • poroštvo fizičnih in/ali pravnih oseb (Kaj je SISBON?),
  • druge oblike zavarovanja v skladu z dogovorom.
Kako do kredita?
Obiščite nas ali pokličite svojega skrbnika! Bančni strokovnjaki, ki so opremljeni z ustreznimi znanji in izkušnjami, vam bodo pomagali pri uresničevanju podjetniških idej in poiskali najustreznejše rešitve za vaš posel.

Komu so namenjeni?

Zasebnikom ter malim in srednje velikim podjetjem, ki izpolnjujejo razpisne pogoje finančnih institucij.

PREDNOSTI
Ugodno financiranje.
Glavnico odplačujete po dogovoru, obresti mesečno.
Namenska poraba sredstev.

ZNAČILNOSTI IN VRSTE KREDITOV
SODELOVANJE S SPS
SODELOVANJE S SID IN EIB
V sodelovanju z drugimi  institucijami, kot so Slovenski podjetniški sklad, SID banka, EIB, garancijski skladi in občine, so vam ob upoštevanju razpisnih pogojev na voljo dolgoročna razvojna sredstva pod ugodnejšimi pogoji.
Osnovne značilnosti
 • Ponudba v domači in tujih valutah.
 • Črpanje kredita je namensko.
 • Znesek in pogoje kredita pripravimo na osnovi vaših potreb in pri tem upoštevamo:
  • naše sodelovanje na drugih področjih,
  • poslovanje vašega podjetja (preteklo in sedanje ter ocena bodočega poslovanja),
  • boniteto vašega podjetja,
  • ponujeno zavarovanje in drugo.

Za zavarovanje kredita lahko predlagate:

 • zastavo nepremičnega ali premičnega premoženja,
 • zastavo vrednostnih papirjev,
 • zastavo polic življenjskega zavarovanja,
 • poroštvo fizičnih in/ali pravnih oseb,
 • zastavo depozitov, terjatev ali
 • druge oblike zavarovanja v skladu z dogovorom.
Vrste kreditov
 • krediti za nakup oziroma za izgradnjo poslovnih in proizvodnih prostorov,
 • krediti za nakup zemljišč z namenom nadaljnje gradnje,
 • krediti za nakup opreme,
 • krediti za trajna obratna sredstva (nakup blaga in storitev, stroški vzdrževanja, popravil in vzdrževanja strojev, opreme ter poslovnih prostorov),
 • krediti za financiranje projektov na domačem in tujem trgu,
 • blagovni krediti za izvoz blaga in storitev ter izvajanje del v tujini,
 • krediti za druge namene (nakup patentov, licenc know-howa, nepatentiranega tehničnega znanja, …).

Komu je namenjen?

Velikim, srednjim in malim podjetjem ter zasebnikom, ki potrebujete finančna sredstva za financiranje tekočega poslovanja.

PREDNOSTI
Nenamenska ali namenska poraba sredstev (odvisno od vrste kratkoročnega kredita).
Glavnico odplačujete po dogovoru, obresti mesečno.

ZNAČILNOSTI
VRSTE KREDITOV
Za financiranje tekočega poslovanja vam ponujamo različne vrste kratkoročnega kreditiranja.
Značilnosti
 • Odplačilna doba: do 30 dni, do 180 dni ali do 360 dni.
 • Kredit lahko črpate v enkratnem ali večkratnih zneskih.
 • Obrestna mera in stroški odobritve so odvisni od bonitete podjetja oziroma zasebnika, ročnosti kredita, kvalitete zavarovanja in poslovnega sodelovanja z našo banko.
 • Nenamenska ali namenska poraba sredstev (odvisno od vrste kratkoročnega kredita).
 • Osnovni instrument za zavarovanje kredita so podpisane bianco menice z menično izjavo s pooblastilom za izpolnitev in unovčenje menic. Kot dopolnilne instrumente zavarovanja lahko predlagate:
  • zastavo nepremičnega ali premičnega premoženja – Seznam cenilcev,
  • zastavo vrednostnih papirjev,
  • zastavo depozitov,
  • zastavo terjatev,
  • zastavo polic življenjskega zavarovanja,
  • poroštvo fizičnih in/ali pravnih oseb (Kaj je SISBON?),
  • druge oblike zavarovanja v skladu z dogovorom.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.

Ostale novice