Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | POSOJILA IN KREDITI ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI KREDITA. VIRI FINANCIRANJA IN KREDITIRANJA PODJETJA PNC NALOŽBE OD 1.000 DO 30.000 EUR

POSOJILA IN KREDITI ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI KREDITA. VIRI FINANCIRANJA IN KREDITIRANJA PODJETJA PNC NALOŽBE OD 1.000 DO 30.000 EUR

01.05.2016

POSOJILA, KREDITI, POSOJA DENARJA, FINANČNI VIRI, FINANCIRANJE PODJETIJ, POSOJILA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, POSOJA DENARJA ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI PREDITA ALI POSOJILA

So vas zavrnili na banki? Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? 

Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? 

Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center, PNC Naložbe d.o.o., k.d., Sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti in denar za podjetja, ki ne dobijo posojila na banki, potrebujejo pa denar za svoje poslovanje

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetij. Finančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na banki.Možnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni podjetniški finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

Kredit v 1 uri

V zadnjem trenutku do ugodnega kredita

V SKB se zavedamo neprecenljivosti vašega časa, zato vam kredit odobrimo v eni uri.


Komu je namenjen?

Kredit v 1 uri je namenjen vsem, ki bi svoje želje in načrte radi uresničili v zadnji minuti.


Prednosti kredita v 1 uri

Kredit v 1 uri lahko dobite takoj.
Dogovorite se za sestanek z osebnim bančnikom in pričakal vas bo s potrebno dokumentacijo.


Značilnosti

V 1 uri lahko dobite naslednje kredite:


OPOZORILO

V posameznih primerih se čas odobritve podaljša:

 • ob zavarovanju kredita pri zavarovalnici ali s porokom;
 • ob potrebni posebni odobritvi bančnika z višjimi pooblastili;
 • ob predloženi nepopolni dokumentaciji glede na status kreditojemalca, vrsto in višino kredita ter način zavarovanja kredita;
 • ob obisku poslovalnice v času, ko se približuje zapiranje, ali ob sobotah.

Kredit Takoj

Kredit lahko sklenete samo na prodajnem mestu kreditnega posrednika banke. Kredit lahko najame vsak polnoleten državljan Republike Slovenije, ki je zaposlen ali pa je upokojen, in je finančno sposoben vrniti kredit z obrestmi ter plačati stroške kredita.

 

Osnovne značilnosti:

 • najvišji možni znesek kredita znaša 4.000 EUR, tolikšna je lahko tudi vsota vseh vaših kreditov na prodajnih mestih,
 • doba odplačila kreditov znaša od 3 do 36 mesecev,
 • obrestna mera je nominalna (fiksna),
 • kredit se odplačuje s trajnim nalogom z osebnega računa s kartico, odprtega pri katerikoli banki,
 • potrebna dokumentacija za odobritev kredita je minimalna: veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list), davčna številka, bančna kartica, zadnji bančni izpisek in plačilna lista oz. pokojninski odrezek.

 

Prednosti:

 • ni vam potrebno hoditi v banko, vse potrebno uredite ob nakupu,
 • celoten postopek traja manj kot pol ure,
 • vloge za kredit ni potrebno potrjevati pri vašem delodajalcu,
 • najnižja možna mesečna anuiteta znaša le 20 EUR.

 

 

Financiranje

 • Kratkoročni krediti

  Potrebujete finančna sredstva za nemoten potek tekočega poslovanja? Kratkoročni krediti so namenjeni financiranju obratnih sredstev ter načrtovanju in uravnavanju denarnega toka. V SKB tudi pri ponudbi kratkoročnih kreditov vsako stranko obravnavamo individualno. Porabo sredstev in odplačilni načrt prilagodimo vašim dejanskim potrebam in plačilnim zmožnostim.

  Več

 • Dolgoročni krediti

  Potrebujete finančna sredstva za razvoj in širitev poslovanja? Vidite novo poslovno priložnost? Dolgoročni krediti so namenjeni financiranju investicij v osnovna ali trajna obratna sredstva. V SKB vas pri odobravanju kreditov obravnavamo individualno in tako zagotovimo najbolj optimalen način financiranja vaših dolgoročnih investicij. Z njimi lahko razširite obstoječe poslovanje ter omogočite rast in večjo konkurenčnost podjetja.

  Več

 • Posebna ponudba dolgoročnih kreditov

  Za podjetnike in podjetja s prihodki do 2 milijonov EUR smo pripravili posebno ponudbo dolgoročnih kreditov po ugodni obrestni meri in z nižjimi stroški odobritve od redne ponudbe. Ponudba velja do 15. 9. 2016.

  Več

 • Garancije

  V SKB vam ponujamo različne vrste garancij, ki jih potrebujete pri poslovanju ali jih pri poslovanju z vami zahtevajo vaši poslovni partnerji. Garancija SKB je samostojna in nepreklicna obveza banke garanta za plačilo garantiranega zneska.

  Več

 • Odkup terjatev

  Potrebujete denarna sredstva pred zapadlostjo terjatev? Z odkupom terjatev vam omogočimo, da dobite denar pred rokom zapadlosti terjatve in si s tem povečate likvidnost.

  Več

 • Lizing

  Ali imate v podjetju dolgoročne investicijske načrte in iščete alternativne načine financiranja? Pravi odgovor je lizing, ki ga banka SKB v sodelovanju s hčerinskim podjetjemSKB Leasing d.o.o. ponuja kot alternativno možnost kreditiranju. Fleksibilne oblike lizinga prilagodimo tudi vašim željam, interesom, potrebam in finančnim zmožnostim.

  Več

 • Strukturirano financiranje

  Ste podjetje ali ustanova z najvišjo boniteto? Potrebujete za uresničenje investicijskih potencialov večji znesek financiranja? V SKB v sodelovanju z izkušenimi strokovnjakiSociété Générale Corporate and Investment Banking ponujamo sindicirane kredite in druge oblike strukturiranega financiranja na mednarodni ravni. Zagotavljamo popolne storitve z ugodnimi stroškovnimi in časovnimi pogoji.

  Več

 • Poslovni najem vozil

  Vam ukvarjanje z voznim parkom vzame preveč časa in denarja? Podjetje ALD Automotive d.o.o., ki je tako kot SKB del skupine Société Générale, poskrbi za upravljanje vašega voznega parka in z njim povezanih storitev, ki zmanjšajo vaše stroške, izboljšajo učinkovitost in povečajo zadovoljstvo vodstva podjetja in voznikov.

  Več

Hitri kredit

Komitentom banke, ki prejemate redne mesečne prejemke na osebni račun Poštne banke Slovenije vsaj šest mesecev in korektno poslujete, je na voljo tudi potrošniški kredit z imenom hitri kredit.

 
Osnovne značilnosti:

 • kredit je gotovinski, zato ga lahko porabite za uresničitev katerekoli želje,
 • skupna vrednost odobrenega Hitrega kredita lahko znaša 6.500 evrov oziroma 8.500 evrov za komitente z višjimi prihodki,
 • višina kredita je odvisna od vaše kreditne sposobnosti – vaših rednih prejemkov in že prevzetih mesečnih obveznosti,
 • odplačilna doba znaša do 36 mesecev,
 • sredstva so lahko na vašem računu že isti ali naslednji dan.

Prednosti:

 • za odobritev hitrega kredita dokazilo o višini plače ni potrebno,
 • najnižja možna mesečna anuiteta znaša le 20 evrov.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.