Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
PON-PET: 9.00-17.00
070 304 304
Domov | Novice | Presežen prag povpraševanja – kaj sedaj?

Presežen prag povpraševanja – kaj sedaj?

07.05.2020

Ali želite nakupiti oziroma najeti poslovno stavbo za potrebe povečane količine naročil, vendar nimate dovolj sredstev? Brez skrbi, niste edini podjetnik v podobni zagati.

Podjetniška pot je polna vzponov in padcev. Pričakujete lahko samo nepričakovano. K temu seveda spadajo tudi nenačrtovani vrhunci v povpraševanju ali nenačrtovani presežki zalog. Vsi nenačrtovani podjetniški pojavi lahko doprinesejo k višjim stroškom poslovanja. V kolikor se znajdete v zagati presežnega povpraševanja, ob enem pa imate veliko terjatev in nizko raven obratnega kapitala, se lahko obrnete na banko ali sekundarne vire financiranja. V bančnem sektorju so lahko procesi zamudni, saj poslujete z velikimi korporacijami. Banke se želijo izogniti nepotrebnim tveganjem, zato se lahko zgodi, da bo vaša prošnja za kredit zavrnjena. V kolikor potrebujete denar hitro, brez nepotrebnih obrazcev in dokumentacije, se lahko obrnete na trgu sekundarnih virov financiranja. V tem primeru boste izpostavljeni nekoliko večjim stroškom denarja, vendar pa lahko imate sredstva na vašem računu že v roku 24 ur. Svetujemo vam, da premislite kakšne so vaše potrebe po denarju ter kakšno je presežno povpraševanje.  V kolikor boste lahko s prihodki iz naslova presežnega povpraševanja pokrili stroške dodatne proizvodnje in posojila, se vam je posojilo splačalo. Če vam ob enem uspe zagotoviti dobro uporabniško izkušnjo in dobre post prodajne storitve, pa ste si z majhnim posojilom pridobili nove zveste stranke, ki vam bodo še v prihodnje generirale prihodke. V kolikor imate vprašanja glede podjetniških dilem in virov financiranja, se lahko obrnete na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč v nujnih situacijah. Pokličite nas na 070 304 304 ali pišite na info@pnc.si.

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.